Палестина

Broj institucija: 4
  • Abu Dis

  Al-Quds University , основан 1984. године, палестински је универзитет и једини универзитет на свету који се налази уз одвојни зид. Главни кампус Универзитета налази се у Абу Дису, са још четири кампуса у Јерусалиму, Схеикх Јаррах, Беит Ханина и Раммалх (ал-Бирех). Al-Quds University пружа услуге високог образовања и комуналне услуге унутар подручја Јерусалима, као и суседних градова, села и избегличких кампова на Западној обали.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 više

  Stafford је основан 1993. године у УАЕ, са једином намером да пружи помоћ у образовању на даљину пословним професионалцима на Блиском Истоку како би постигли квалитетне међународно признате квалификације које би их означиле као озбиљне менаџере и унаприједиле каријеру. Почевши од 7 ученика 1993. године, а деценију касније укључили смо се у просек од 1000 студената годишње користећи образовање на даљину. Сви су озбиљно заузети менаџери који доказују свету да желе успети. Stafford је у потпуности фокусиран на пружање помоћи професионалцима са пуним радним временом у квалитетном учењу на даљину како би убрзали своју каријеру самосталним студирањем. Stafford ради широм Блиског Истока и региона Левант нудећи учење МБА, докторате, дипломске студије на даљину, дипломе и друго. Поносни смо на посвећеност академском и пословном успеху наших студената, на одличне односе са нашим универзитетима у Великој Британији, на интегритет и висок квалитет нашег академског и административног особља за подршку.

  • Hebron

  The idea of establishing a university in the city of Hebron became firmly-established in the minds of a group of its enlightened citizens headed by the late his Eminence Sheikh Mihammad ‘Ali Al-Ja’bari.

  • Hebron

  “Palestine Polytechnic University” in Hebron is a Palestinian public university that is committed to the laws of the Palestinian Ministry of Higher Education and Scientific Research.