Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Online Programi u Studije holandskog jezika 2024

1 Online Programi u Studije holandskog jezika 2024

Pregled

Šta je holandske studije?
Holandske studije pokrivaju istoriju, kulturu i društvo Holandije. Takođe može uključivati aspekte Belgije i holandskih kolonija.

Šta mogu da uradim sa diplomom holandskih studija?
Postoji mnogo različitih puteva karijere koje možete pohađati sa diplomom holandskih studija. Mogli biste postati istoričar i proučavati istoriju Holandije, ili biste mogli postati sociolog i proučavati holandsko društvo. Takođe možete postati istoričar umetnosti i studirati holandsku umetnost, ili lingvista i proučavati holandski jezik.

Kako dobiti diplomu holandskih studija
Možete studirati holandske studije kao dodiplomski ili diplomirani student na koledžu ili univerzitetu, ili ga možete nastaviti kao postdoktorski istraživač. Postoji mnogo različitih programa i kurseva koji nude holandske studije, tako da ćete morati pronaći onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i interesima.

Šta ću studirati tokom studija holandskog studija?
Nastavni plan i program holandskih studija variraće u zavisnosti od institucije u kojoj ste izabrali da studirate. Većina programa će uključivati kurseve o holandskoj istoriji, kulturi, društvu i jeziku. Takođe ćete verovatno imati priliku da studirate u inostranstvu u Holandiji ili drugoj zemlji koja govori holandski jezik.

Pročitajte više

Filteri

  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Studije holandskog jezika
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija