Keystone logo

2021 Prijave su sada zatvorene - Registrujte se da biste dobili ažuriranja kada se najavi sledeća stipendija!

Ostvarite svoje snove sa Keistone stipendijom!

Šta je Keistone stipendija?

Keistone Akademska rešenja nudi četiri dodiplomske stipendije i dve diplomske stipendije. Stipendije će biti ponuđene šest studenata koji imaju dobru akademsku pozadinu i koji su u stanju da pokažu motivaciju da transformišu svet kroz svoje obrazovanje.

Ko se može prijaviti?

Budući studenti koji imaju 18 godina ili stariji kada započnu program i planiraju da studiraju redovni dodiplomski ili diplomski program. Istražite naše studentske veb stranice danas da biste pronašli svoj studijski program i osvojite jednu od šest dostupnih Keistone stipendija!

Kako se prijaviti za Keistone stipendiju?

Molimo vas da popunite svoje podatke i mi ćemo vas obavestiti kada se pokrene sledeća stipendija!

O Keistone akademskim rešenjima

Keistone Academic Solutions pomaže preko šest miliona studenata svakog meseca da pronađe savršen studijski program za njih. Pomažemo budućim studentima da istraže stotine studijskih opcija i destinacija na jednom mestu, bilo kada i bilo gde. Prikupljamo sve relevantne informacije i vesti o visokom obrazovanju i dajemo studentima platformu i alate za direktno ćaskanje sa službenicima za prijem na univerzitete i fakultete širom sveta. Na taj način osnažavamo ljude svuda da biraju obrazovanje kako bi mogli da postignu svoje lične i profesionalne ciljeve!

Istražite naše veb stranice danas da biste pronašli svoj studijski program

  • Logotip zdravstvenih studija
  • Logotip diplomiranja
  • Logotip studija prava