Keystone logo
Stipendije

Stipendije

Stipendije su finansijske nagrade koje nude univerziteti ili druge obrazovne organizacije za finansijsku podršku studentima u njihovim studijama. Stipendije se dodeljuju na finansijske potrebe, akademske sposobnosti, javno dobro, atletske ili umetničke sposobnosti, ili kombinaciju gore navedenog.

 • Keistone stipendije za diplomce

  Keistone stipendije za diplomce

  Keistone Academic Solutions nudi postdiplomske stipendije studentima širom sveta. Ove stipendije se nude studentima koji imaju dobru akademsku pozadinu i pokazuju snažnu motivaciju da transformišu svet kroz svoje obrazovanje. Prijavite se ovde da biste dobili ažuriranja kada se najavi sledeća serija stipendija!

  Prijavite se ovde
 • Jeste li ikada pomislili da je moguće imati potpunu kontrolu nad svojim studentskim životom?

  Jeste li ikada pomislili da je moguće imati potpunu kontrolu nad svojim studentskim životom?

  Sada možete - sa IU-ovim modelom učenja na mreži - odlučiti kada i kako učite!

  A ako vas zanima kada počinje sledeći semestar, imamo još dobrih vesti: Možete započeti svoje obrazovanje kad god želite, odakle god želite, i dobiti do 50% popusta na školarinu.

  IUMeđunarodni univerzitet primenjenih nauka je na čelu online učenja više od 10 godina. I zato su vam omogućili da učite sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Bilo da se radi o & IT podacima ili poslovnom & upravljanju, vaš kampus je sada u vašem džepu. Studije i ispiti su vam dostupni 24/7 - u udobnosti vašeg doma ili u vašem omiljenom kafiću.

  Ovo je pravo obrazovanje, evoluiralo kako bi se zadovoljile stvarne potrebe učenika 2022. godine.

  Prijavite se ovde
 • College Stipendije SAD

  College Stipendije SAD

  College Stipendije SAD (CSUSA) pružaju talentovanim studentima koji se bave sportom priliku da studiraju na američkom univerzitetu i takmiče se u fakultetskim sportovima dok dobijaju stipendiju. Od 2007. godine, osoblje CSUSA-e je pomoglo 2300+ studenata-sportista, u raznim sportovima iz celog sveta, da nastave svoju ambiciju da se takmiče u sportu u kombinaciji sa visokim obrazovanjem. Popunite kratki obrazac za besplatnu procenu na njihovoj veb stranici da biste saznali svoje šanse za stipendiju.

  Prijavite se ovde
 • Keistone Stipendije za studente

  Keistone Stipendije za studente

  Keistone Akademska rešenja nudi dodiplomske stipendije studentima širom sveta. Ove stipendije se nude studentima koji imaju dobru akademsku pozadinu i pokazuju snažnu motivaciju da transformišu svet kroz svoje obrazovanje. Prijavite se ovde da biste dobili ažuriranja kada se najavi sledeća serija stipendija!

  Prijavite se ovde