Keystone logo

1 Online Programi u Životne sposobnosti i veštine Upravljanje motornim vozilima Popravka motornih vozila 2024

Filteri

Filteri

  • Životne sposobnosti i veštine
  • Upravljanje motornim vozilima
  • Popravka motornih vozila
Polja studija
  • Životne sposobnosti i veštine (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Online Programi u Životne sposobnosti i veštine Upravljanje motornim vozilima Popravka motornih vozila

Šta je popravka motornih vozila?
Popravka motornih vozila (MVR) je proces popravke i održavanja motornih vozila, što uključuje inspekciju, dijagnostikovanje i popravku mehaničkih problema sa automobilima, kamionima, motociklima i drugim motorizovanim vozilima. MVR se takođe može odnositi na posao upravljanja garažom ili automehaničarskom radionicom.

Šta mogu da uradim sa diplomom o popravci motornih vozila?
Diploma u popravku motornih vozila može dovesti do karijere kao mehaničar, auto telo tehničar, ili servis menadžer u auto salonu ili servis. Takođe možete da otvorite sopstvenu garažu ili posao sa automatskom popravkom.

Zašto studirati popravku motornih vozila?
Popravka motornih vozila pruža razumevanje kako pravilno održavati naša vozila. Bez redovnog održavanja i popravki, naši automobili i kamioni bi se brzo pokvarili i postali nesigurni za vožnju. MVR pomaže u poboljšanju prezasićene vrednosti naših vozila, držeći ih u dobrom stanju, možemo dobiti više novca za njih kada ih prodamo ili zamenimo.

Šta su stepeni popravka motornih vozila?
Stepeni za popravku motornih vozila nude se na mnogim fakultetima u zajednici i tehničkim školama. Ovi programi obično traju dve godine i dovode do diplome saradnika u popravci motornih vozila. Tokom studija naučićete o mehanici motora, sistemima vešanja, kočnicama, električnim sistemima i još mnogo toga. Takođe ćete steći praktično iskustvo rada na automobilima i kamionima u auto prodavnici koledža.