Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 17 Online PhD diplome  (Doktorske studije) Programi u Studije Tehnologije 2023

17 Online Doktorske studije Programi u Studije Tehnologije 2023

Pregled

Ако ученици желе да стекну одређени степен разлике и заслуга, могу да прате доктора филозофије, који се такође зове докторат. Већина универзитета захтева завршену диплому и магистарску академију пре уписа у докторат. Овај степен захтева значајна истраживања у специјализованом пољу студија и представља кулминирајућу диплому за многе професије.

Шта је докторирао у технологији? У овом степену, студенти могу истражити начине на које људи интерагују с технологијом и управљање утицајима на информационе системе. Студенти могу бити у могућности да изаберу подспецијалитете као што су сајбер сигурност, софтверски инжењеринг и биоинформатика. Овај степен обично захтева јаке математичке вештине са напредним познавањем статистике и програмских језика.

Докторат из студија технологије може помоћи ученицима да стекну многе корисне вештине, као што је способност да спроводе темељна и продуктивна истраживања. Појединци могу такође развити вјештине које се примјењују на свакодневни живот, на примјер успјешне технике сарадње и иновативно организационо руководство.

Трошак зараде докторирала на Технолошким студијама зависиће од бројних фактора, као што је број потребних кредита, накнада за лабораторије и технологију, и школарину која се наплаћује од школе. Пажљиво поређење програма је неопходно за ученике да нађу најбољи програм за њих.

Са докторатом у технолошким студијама, студенти могу радити у различитим занимањима. Неке могућности у корпоративном свету су главни информативни официр, директор развоја система и директор операција информационих технологија. Студенти могу постати професори на универзитету. Постоје и владини послови, као што је специјалиста за анализе података, менаџер пројекта за сигурност информација и директор информационих обавештајних служби.

Студенти могу да изаберу у школама код куће или у иностранству да би стекли докторат у технологији. Ако им је потребна флексибилна опција планирања, неке школе нуде и онлине курсеве. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Tehnologije
Polja studija
  • Studije Tehnologije (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije