Оман

Broj institucija: 26
  • Rotterdam
  • Sohar

  Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port and shipping professionals. This program is provided in Rotterdam, the Netherlands.

  • Sharjah
  • Oman Online
  • Saudi Arabia Online
  • + 15 više

  Exeed College , замишљен 2016. године, је престижно предузеће Вестфорд Едуцатион Гроуп-а које пружа најбоље оцењене академске програме на мрежи/са скраћеним радним временом. Провајдер управљања образовањем светске класе са седиштем у УАЕ, Exeed College омогућава докторске програме из пословне администрације и образовања, специјализоване МБА програме, магистарске програме у образовању и различите програме квалификација наставника кроз своје велико присуство у ГЦЦ, Африци, Азији, Јужној Африци источне и европске земље.

  • Muscat

  Историја немачког Технолошког универзитета (ГУтецх) може се пратити од 2003. године када је визионар Оманис размишљао о успостављању висококвалитетног универзитета технологије у Оману. Ова визија је инспирисана упутствима Његовог Величанства Султана Кабооса за пружање квалитетног високог образовања у Оману од стране приватних инвеститора.

  • Muscat

  The Modern College of Business and Science (MCBS) in the Sultanate of Oman is a private College licensed by the Ministry of Higher Education and established in 1996. In 2004, MCBS sought institution and program accreditation to offer Bachelor Degrees in Oman. MCBS was successful in its application and based on the strength of its submission, the College was provisionally accredited by the Accreditation Council of the Sultanate of Oman to offer Associate and Bachelor Degrees. The College offers educational programs to meet the needs of individual students as well as the needs of the business and industrial communities.

  • Amman
  • Dubai
  • Manama
  • + 5 više

  Divan International ??????? ?? ??? 18 ??????. ?? ?? ???????????? ? ??????????? ????????? ???? ??, ?? ????? ??????, ??????? ???????????? ? ??????? ???????? ???????, ??????????, ????? ? ????????, ???????? ??????? ?? ???????????? ??????? ?? ????? ?? ???????? ?????? ? ????? ?????.

  • Muscat

  ???????? ???????? ??????????? ???????????? (??????) ???? ?? ??????? ?? 2003. ?????? ???? ?? ???????? ?????? ????????? ? ???????????? ????????????????? ???????????? ??????????? ? ?????. ??? ?????? ?? ??????????? ?????????? ??????? ??????????? ??????? ??????? ?? ??????? ??????????? ??????? ?????????? ? ????? ?? ?????? ????????? ???????????.

  • Muscat

  Мисију, визију и вредности Muscat University подржавају четири кључне теме: етика, изврсност, предузетништво и иновације.

  • Muscat

  Middle East College (МЕЦ) једна је од водећих високошколских установа у Султанату у Оману, акредитованом од стране Оман Академске агенције за акредитацију (ОААА). Колеџ је дом за више од 4500 студената из региона и широм света. Смештен у Мускату Оасис Мускат, факултет нуди додипломске и постдипломске програме из различитих области инжењерства, пословања, технологије и логистике у академском партнерству са Универзитетом Ковентри, Велика Британија и Универзитетом примењених наука Бреда, Холандија.

  • Muscat

  Добродошли на женски колеџ Ал-Захра, колеџ који је основан 1999. године у академској вези са Универзитетом Ал-Ахлиииа Амман као прва високошколска установа специјализована само за жене, да би касније постао истакнути образовни споменик који доприноси свеобухватној ренесанси тзв. јер по његовом величанству, султану Кабусу.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 više

  Stafford је основан 1993. године у УАЕ, са једином намером да пружи помоћ у образовању на даљину пословним професионалцима на Блиском Истоку како би постигли квалитетне међународно признате квалификације које би их означиле као озбиљне менаџере и унаприједиле каријеру. Почевши од 7 ученика 1993. године, а деценију касније укључили смо се у просек од 1000 студената годишње користећи образовање на даљину. Сви су озбиљно заузети менаџери који доказују свету да желе успети. Stafford је у потпуности фокусиран на пружање помоћи професионалцима са пуним радним временом у квалитетном учењу на даљину како би убрзали своју каријеру самосталним студирањем. Stafford ради широм Блиског Истока и региона Левант нудећи учење МБА, докторате, дипломске студије на даљину, дипломе и друго. Поносни смо на посвећеност академском и пословном успеху наших студената, на одличне односе са нашим универзитетима у Великој Британији, на интегритет и висок квалитет нашег академског и административног особља за подршку.

  • Al Buraimi

  Al Buraimi University College је први универзитетски колеџ у провинцији Ал Бураими. Његово успостављање је било тренутни чин тумачења и прави одговор на врховни позив Његовог Величанства, султана Кабуса Бин Саида, нека почива у миру, приватном сектору да почне да улаже у високо образовање кроз успостављање нових приватних академских институција посвећених одржавању већег образовне могућности у различитим академским областима за будуће студенте из Омана са циљем да се задовоље потребе локалног тржишта рада са квалификованим локалним потенцијалима за суочавање са глобалним економским променама. Студиј на колеџу започет почетком другог семестра академске године (2003 – 2004) био је динамична полазна тачка заснована на невероватном искуству партнерства са Државним универзитетом Калифорније у циљу постизања изузетне користи од његових искустава и напредна академска експертиза у академским областима студија, научним истраживањима, обезбеђењу квалитета, итд. Штавише, вредна административна и техничка помоћ Министарства високог образовања значајно је помогла колеџу да постане пионир на другим колеџима и универзитетима у региону. Часна упутства Његовог Величанства, нека почива у миру, била су камен темељац за успостављање основних правила и делотворне праксе за академске институције за развој академског знања и професионалних вештина. Ово би, заузврат, омогућило садашњој и наредним генерацијама да ефикасно и креативно служе заједници и земљи. Поред тога, физичка и интелектуална подршка која се нуди академским факултетима подстакла је одржавање највиших образовних стандарда компатибилних са међународним критеријумима квалитета. Административно и академско особље колеџа посветило је значајну пажњу овим основним стварима, почевши од успостављања објеката погодних за иновације, експериментисање и креативност у новом кампусу, прихватања савремених наставних техника и коначно изградње компетентних људских ресурса способних за пружање знања студентима за унапређење благостања и напретка земље.