Keystone logo

5 Online Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Ugostiteljstvo Menadžment u oblasti Keteringa 2024

Filteri

Filteri

  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
  • Menadžment u oblasti Keteringa
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Ugostiteljstvo Menadžment u oblasti Keteringa

Šta je upravljanje prehrambenim uslugama?
Upravljanje prehrambenim uslugama je posao vođenja restorana i drugih preduzeća vezanih za hranu. Uključuje sve, od planiranja i budžetiranja, do naručivanja zaliha i upravljačkog osoblja. Upravljanje prehrambenim uslugama je izazovan i nagrađujući izbor karijere za one koji imaju strast prema hrani i korisničkoj službi.

Šta mogu da uradim sa diplomom iz menadžmenta prehrambenih usluga?
Diploma iz upravljanja prehrambenim uslugama može dovesti do karijere u industriji prehrambenih usluga, rada u restoranima, ugostiteljskim kompanijama ili drugim preduzećima vezanim za hranu. Sa diplomom iz menadžmenta prehrambenih usluga, imaćete znanje za upravljanje poslovanjem prehrambenih usluga od početka do kraja. Naučićete veštine da budete odgovorni za sve, od budžetiranja i planiranja menija. za naručivanje zaliha i rukovodeće osoblje.

Koje vrste stepena upravljanja prehrambenim uslugama postoje?
Na raspolaganju je mnogo različitih vrsta stepena upravljanja prehrambenim uslugama, od stepena saradnika do diploma i šire. Svaka vrsta stepena pružiće vam različita znanja i veštine koje će vam pomoći da uspete u industriji prehrambenih usluga. Stupnjevi saradnika u upravljanju prehrambenim uslugama obično traju dve godine da se završe i pružaju vam osnove vođenja posla sa uslugom hrane. Diploma menadžmenta prehrambenih usluga obično traje četiri godine i pruža vam dublje znanje o industriji prehrambenih usluga. Dostupne su i magistarske studije u upravljanju prehrambenim uslugama, što može potrajati dve do tri godine. Ovi programi vam pružaju najnaprednija znanja i veštine koje će vam pomoći da uspete u industriji prehrambenih usluga.

Šta ću studirati tokom mog stepena upravljanja prehrambenim uslugama?
Tokom vašeg stepena upravljanja prehrambenim uslugama proučavaćete razne predmete vezane za industriju prehrambenih usluga. Naučićete o upravljanju poslovanjem, bezbednosti hrane, ishrani i planiranju menija. Takođe ćete steći praktično iskustvo kroz stažiranje ili druge praktične mogućnosti. Do kraja vašeg studijskog programa, imaćete znanja i veštine potrebne za uspešno upravljanje poslovanjem prehrambenih usluga.