Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Online Master Programi u Projektni menadžment izgradnje 2023

8 Online Master Programi u Projektni menadžment izgradnje 2023

Pregled

Они који имају диплому могу изабрати наставити своје образовање, често и магистрирале. Ови програми студирања крећу се између једне и двије године и свеобухватно покривају академске и каријере.

Шта је Мастер ин Цонструцтион Пројецт Манагемент? За појединце који су заинтересовани да развију вештине управљања на високом нивоу, овај дипломски програм може бити одлична опција напредовања у каријери. Иако ови програми имају тенденцију да пруже више детаљних инструкција у трговинским вештинама и праксама управљања, често постоји општа изложеност грађевинској опреми и потребама локације. Курсеви могу укључивати системе изградње, одрживе дизајне и материјале, обавезе из уговарача и ограничења, и изградњу информација и интегрисану праксу. Курсеви управљања могу посебно покривати финансијске обавезе и изазове грађевинских пројеката, такав распоред, буџетирање и процјене пројекта.

Дипломци са напредним менаџерским вештинама могу пронаћи своје таленте корисне у многим радним окружењима. Водеће вјештине се приказују кроз стратешко планирање, мулти-таскинг и делегирање. Они који имају искуство у управљању пројектима често имају боље продајне способности, остварују међуљудске односе и успевају у одржавању буџетских ограничења.

Постоје прилике да стекнете магистарски степен у управљању грађевинским пројектима кроз учење на даљину или школске школе. Дужине програма варирају по испоруци и специјализацији, а неке школе дозвољавају ученицима да стичу свој степен или са пуним радним временом или с пуним радним временом. Ови фактори утичу на трошкове програма, а најбоље је поставити жељену институцију за цену похађања.

Положаји управљања грађевинским пројектима могу укључивати руководиоца локације, водећег извођача или власника за лично уговорно предузеће. Руководеће позиције могу бити доступне у различитим индустријама које се у великој мери ослањају на грађевинске радове. Ове области могу укључивати развој некретнина, архитектонске фирме или компаније за управљање објектима и дизајном. Остала запошљавања могла би се наћи као инспектор за контролу зграде, консултант за одрживост или инжењер сајта.

Потребе за некретнинама, захтјеви инфраструктуре и иновације у одрживости чувају грађевинску индустрију и требају квалификоване менаџере. На располагању су могућности глобалног образовања, што је доступно за све заинтересоване. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • Master
 • Građevinarstvo
 • Projektni menadžment izgradnje
Polja studija
 • Građevinarstvo (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije