Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Online Master Programi u Muzičko obrazovanje 2023

5 Online Master Programi u Muzičko obrazovanje 2023

Pregled

Мастер програм је обично следећи корак у образовању након диплома. Курикулум је више специјализован и технички, често укључује истраживање и радни тезак или пројекат. Међутим, студенти имају прилику да унапреде своју стручност и да воде више каријере.

Шта је Мастер у музичком образовању? Настављајући прошлост музике и теорију, овај програм се бави како да подучава и води друге у овим предметима и преноси своје знање о музици. Студенти могу очекивати да побољшају своје критичко и аналитичко разумевање музике, од композиције и историје до праксе. Истовремено, они могу проучавати теорије образовања из психолошких, социолошких и филозофских перспектива и научити их применити на менторисање других у музичким темама.

Студенти могу имати користи од Мастер студије музике путем добијања или побољшања практичне каријере и животних вјештина. Комуникација, активно слушање, координација и друге међуљудске вештине често се користе. Истраживање и критичка анализа такође се вреднују у вишеструким каријерним путевима.

Трошкови школарине за узимање овог програма обично варирају између школа, али се заснивају на дужини програма, што обично траје од три до пет семестара. Студенти такође могу да набаве уџбенике или друге материјале. Консултујте се са инструкторима или истражите програм за одређене детаље.

Студенти који заврше мастер у музичком образовању могу бити боље квалификовани за каријере као наставници музике или директори за школски хор или бенд. Такве позиције могу бити у оквиру програма К-12 или колеџа, као иу јавним или приватним школама. Лиценце могу бити потребне и за одређене наставне позиције. Алтернативно, дипломци могу умјесто тога управљати улогама у музичком образовању; они могу укључивати програме и програме образовања. Изван формалног образовног система, приватни инструктори или директори програма уметности у заједници могу доћи из ове позадине.

Програми музичке едукације постоје на многим факултетима; ово такође укључује онлине или опције за учење на даљину, које су корисне за студенте који живе удаљени или са заузетим распоредима. За више информација потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Muzičko obrazovanje
Polja studija
  • Obrazovanje (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije