Keystone logo

26 Online Master Programi u Studije Administracije Javna administracija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • Studije Administracije
 • Javna administracija
Polja studija
 • Studije Administracije (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Online Master Programi u Studije Administracije Javna administracija

  Они који су већ зарадили диплому може да се креће у области специјализације попуњавањем око две године интензивних студија. Имајући магистрирао показује послодавце ли су неко ко може да заврши оно што он или она почне. Са толико нових дипломаца пријављују за посао, продубљивање своје школовање често помаже да стекнете конкурентску предност.

  Шта је онлине мастер у јавној управи? Програми у овој области проучавања дају студентима различитих средина вештине које су им потребне да се пресели у престижне позиције са владиним агенцијама. Иако је образовање виртуелна, већина програма уче, водио и уз посредовање стручњака који имају искуства на позицијама власти. Специфични курсеви зависи од институција, али може укључивати право, здравствене политике, критичко размишљање, решавање конфликата и управљање Хомеланд Сецурити.

  Они који заврше онлине Мастер у програму државне управе обично дипломира са јаким разумевањем како се организују владе. Јер руководство је кључна компонента јавног сервиса, студент може научити да развије своје менаџерске вештине. Они са идејама може имати прилику да их оплеменити и уче како да постану носиоци промена.

  Цене програма варира од једне установе у другу. Студенти могу израчунати процењени трошак онлине Мастер у области јавне управе тако што се дипломирани нивоу школарину а универзитета и множењем броја бодова потребних да се заврши. Контактирајте канцеларију пријемни је такође добра идеја.

  дипломци јавне управе обично следе каријере у њихове појединачне области од интереса. У зависности од особе, то би могло да значи позицију у здравству, услуге заштите животне средине, парковима, планирање или другог бироа.Неки улазе локалних или покрајинских власти са циљем стварања или прераде политике. Они који желе да задрже своју каријеру у приватном сектору може бити изабран у управни одбор јавне агенције.

  Различите институције нуде програме у јавној управи. Предност рада на мрежи степена је слобода да уче из практично било где. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.