Keystone logo

4 Online Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Hotelijerstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Hotelijerstvo
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Hotelijerstvo

Са фокусиране курсеве за одабрану област студија, магистрирао нуди напредне образовање дипломирани нивоу. Овај један на двогодишњи програм обично захтева диплому као предуслов.

Шта је онлине Мастер Хотел Манагемент? Програм за управљање хотел може научити ученике о различитим задацима који су укључени у управљање хотела. Ученици могу научити о угоститељству, укључујући франшизинга, технологије, опште послове и маркетинг. Ученици такође могу студирати финансијске анализе, управљања запослених и продаје. Кулинарски теорија и угоститељство такође могу бити покривени. Многи програми такође укључују практичне студије који омогућава студентима да своје вештине да користе у реалним ситуацијама.

Након завршетка програма у угоститељству, студенти могу бити спремна да уђе руководеће позиције. Они могу имати потребно знање да води своју хотела или раде у водећим позицијама у оквиру врху ланца.

Када је реч о трошковима за програм, тешко је дати тачну процену. Трошкови се разликују од школе до школе, тако да је најпрецизнији процена треба да се добије из установе у којој је студент уписан.

Након завршетка програма, студент може бити у могућности да раде у различитим областима угоститељства. То укључује рад у хотелима, бањама, крстарења, казина и ресторана. Дипломци могу такође бити у стању да наставе рад на међународном нивоу са хотелима и одмаралиштима широм света. Већина људи ће моћи да напредује у својим садашњим каријери, док други можда почети каријеру у индустрији. Неки дипломци могу ни да започну сопствени бизнис. Они који су заинтересовани за наставу или истраживање на терену могу да унапређују своје образовање у докторат студијског програма.

Ако желите да се квалификује за напредне положаја у угоститељству, онда може сматрати упис у студијском програму менаџмент Хотел Мастер је.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.