Keystone logo

Filteri

 • Master
 • Studije prava
 • Studije nacionalnog prava
 • Evropsko pravo
Polja studija
 • Studije prava (1)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

1 Online Master Programi u Evropsko pravo 2024

  Online Master Programi u Evropsko pravo

  Магистрирала могу омогућити студенту напредовати у каријери кроз пружање вјештина и знања која су потребна на радном мјесту. Научници обично истражују предмет занимања за период од око једне до три године, ангажујући се на истраживању, писању и теренском раду.

  Шта је мастер у европском праву? Појединци који су заинтересовани за правну професију и рад са међународним правом могу наставити овај програм. Они могу проширити своје знање о правним питањима фокусирајући се на преседанке судске праксе у европским земљама, законодавне моделе, историју људских права и статуте међународног пословања. Многе одељења могу бити у онлајн окружењу за учење под руководством искусних саветника факултета.

  Уписани у овај програм често добијају боље разумевање концепата међународног права и могу сазнати о судским поступцима који су заједнички судови различитих земаља, важне вјештине потребне за примјену међународног права. Такође обично побољшавају своје писане комуникацијске вештине.

  Трошкови магистра у европском праву зависе од дужине програма, финансијске помоћи, школарине и других фактора. Заинтересованим лицима се саветује да истражују сваку школу коју размишљају како би се боље разумели трошкови.

  Са овим напредним правним степеном, дипломирани студент може напредовати у свом правном пољу, као и стицати стручност у међународном праву. Ученици могу бити у стању да заврше овај степен док су већ запослени у правном пољу. Они могу наћи посао са међународним корпорацијама, правним фирмама, приватним правним праксама и владиним ентитетима и могу се запослити као адвокат, паралелни, адвокат, судија, правни службеник, тужилац, економиста, службеник за зајмове или специјалиста за спајање и набавку.

  Програми у овој области се често понуди путем онлајн учења, са могућностима трајања програма и областима студирања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.