Keystone logo

12 Online Master Programi u Analiza poslovanja 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • Studije Poslovanja
 • Poslovanje
 • Analiza poslovanja
Polja studija
 • Studije Poslovanja (12)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Online Master Programi u Analiza poslovanja

  За многе, академска каријера се не завршава након што је дипломирао диплому. Магистарски степен пружа даља формална искуства у предмету ученика. Дипломски програми могу трајати до три године.
  Шта је Мастер из пословне аналитике? Постдипломска студија има за циљ да обучава ученике у разним средствима потребним за истраживање и процену пословних прихода, перформанси и питања. Њихове процене се онда користе за побољшање пословања. Програмски курсеви могу покрити како да користе квалитативне и квантитативне податке, статистику и предиктивно моделирање ради побољшања услова на радном мјесту или финансирања предузећа. Студенти такође могу научити технолошке алате за управљање и чување података. Можда постоји могућност упознавања теорије одлука и управљања ризицима. Стажирање такође може бити потребно.
  Дипломски програми су спремни да ученицима укључе различите професионалне могућности које им могу помоћи у њиховим личним пројектима или личним животима. Када је у питању мастер из пословне аналитике, студенти могу добити компјутерске науке и вештине за анализу података. Можда постоји и шанса да унапредите вештине писања за пословну комуникацију.
  Они који размишљају о овом дипломском програму могу сматрати корисним да истраже потребне накнаде које одређује свака институција. Трошкови сваке дипломске школе ће се разликовати, као и програми.
  Након завршетка магистарског студија, студенти могу добити различите положаје у релевантним индустријама. Каријантске стазе могу укључити менаџер развоја пословања, стратег или аналитичар тржишног истраживања. Остала занимања која могу бити доступна овим степеном су главни маркетиншки службеник и менаџер дигиталног маркетинга. Студенти такође могу да зарађују места у компанијама као научници података или менаџмент аналитичари. Могуће су и каријере као логистичари или менаџери ланца снабдевања.
  Завршавање мастер студије у пословној аналитици је омогућено широким спектром дипломских програма, укључујући оне онлине, које нуде ову образовну прилику. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.