Малта

Broj institucija: 18
  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Victoria
  • London

  Универзитет краљице Марије у Лондону (КМУЛ), универзитет Русселл Гроуп у Великој Британији отворио је медицински кампус на Малти у Европи. Прихватамо пријаве за улазак у септембар 2021, а крајњи рок за пријаву је субота, 30. јун 2021.

  • Malta Online

  Основана 2013. године, Advenio eAcademy је институција високог образовања са седиштем на Малти (број лиценце МФХЕА: 2013-ФХИ-0006) која пружа услуге међународној клијентели проницљивих пружалаца образовних услуга и ученика.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Виссенсцхафтлицхе Хоцхсцхуле фур Логистик унд Унтернехменсфухрунг ( KLU ) – је приватни универзитет који се налази у Хамбуршком граду ХафенЦити. KLU је један од ретких приватних универзитета у Немачкој који имају право да дају своје докторате. Главне истраживачке области независног универзитета са државним сертификатом су одрживост, дигитална трансформација и стварање вредности у областима транспорта, глобалне логистике и управљања ланцем снабдевања. 2020 KLU слави 10 година постојања под мотом „10 година награђиване наставе и истраживања“.

  • Cospicua

  Амерички универзитет на Малти (АУМ) је амерички универзитет намењен високом образовању и истраживању међународној заједници на највишем стандарду. Програми дипломирања, истраживачке активности и услуге заједници трансформишу животе и служе друштву образовањем етично образованих грађана, стварањем знања и стављањем знања у рад у глобалном окружењу. АУМ образује разноврсно студентско тело да постану етично одговорни глобални грађани, критички мислиоци и будући лидери у академском изазовном окружењу за учење. Стално се труди да иновира и унапређује квалитет у настави, истраживању, јавним службама и економском развоју. Начин на који АУМ остварује дипломске програме чини кључни камен темељац у његовом идентитету. Сваки програм води студенте да своје знање надограђују из темеља и структуирају знање на кохерентан и досадан начин. Студентима је потребно све од основних принципа до практичне праксе са најновијим индустријским технологијама релевантним за њихове области.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (УМ) је највиша наставна установа на Малти. Јавно се финансира и отворен је за све оне који имају потребне квалификације. Има око 11.000 студената, а око дванаест посто студентске популације је међународно.

  • Lija

  ФА Интернатионал је високошколска установа са седиштем на Малти и акредитована је од Националне комисије за високо образовање (НЦФХЕ) са лиценцом бр. 2018-006.

  • Pembroke

  АЦС – ASOMI College of Sciences је акредитована високошколска институција, основана да развија иновативне моделе и решења у академском контексту, промовишући капацитет учења оријентисан на искуство обуке подржане ефикасним алатима и стављајући студента као правог протагониста у центар пут обуке, припремајући га да постане успешан професионалац.