Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 6 Online Master društvenih nauka  (MA) Programi u Kreativno pisanje 2023

6 Online MA Programi u Kreativno pisanje 2023

Pregled

Мастер из области уметности додељује се студентима који заврше студије на матури. Овај ниво академске обуке пружа појединцима стручност у одабраној области.

Шта је МА у креативном писању? Овај степен помаже ученицима да унапреде своје вештине писања и комплетне радове фикције, попут романа, кратких прича, песама и сценарија. Обука у учионици обично подразумева проучавање дела аутора објављених фикција. Учесници програма могу научити пословну страну објављивања, што може укључивати истраживачко тржиште, приближавати издаваче и агенте и форматирати рукописе. Курсеви се могу испоручивати у виду радионица, слајдова, предавања и групних дискусија. Теме предмета које се обично покривају су књижевна теорија, савремени писци и издаваштво, фикција и филм, прича и концепт.

Ученици који раде на МА у креативном писању могу да побољшају вештине као што су уређивање и израда структуре са три дела. Овај скуп вештина може повећати њихове шансе за успех у овој области. Важност стрпљења се често култивише, што их може користити у неколико подручја живота.

Опсег цена за зараду магистратуре у Креативном писању је широк, јер универзитети наплаћују различите накнаде. Истраживање и упоређивање школа може помоћи студентима да изаберу програм који одговара њима.

Генерално, постоји велика потреба за ауторима и писацима у различитим секторима запошљавања, попут маркетинга, новинарства, издаваштва, наставе и бизниса. Постоје каријере у владиној, непрофитној организацији и корпорацијама. У многим случајевима дипломци бирају самозапошљавање и обезбеђују задатке писања засноване на уговору из издавача часописа, магазина и новина. Поред тога, многи стручњаци за писање објављују каријере као само-објављени романописци. Популарност ове области резултирала је већом конкуренцијом за послове, посебно у издавачкој индустрији.

МА у програмима креативног писања се нуди преко онлине часова, што је идеално за особе које преферирају цасуално окружење за учење. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije kompozicije
  • Kreativno pisanje
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije