Keystone logo

10 Online Kurs Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Ugostiteljstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Kurs
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Kurs Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Ugostiteljstvo

Курс је јединица студирања која је доступна студентима након завршетка средње школе. Курсеви се могу предузимати појединачно или са циљем да прате одређени академски пут. Услови курса могу трајати од неколико месеци до једне или двије године.

Какав је курс гостопримства? Ови курсеви су дизајнирани да припремају студенте за каријеру или позицију у управљању хотелима, путовања и ресторана. Студенти имају прилику да проучавају и усавршавају професионалне услуге хране, безбедност хране, туризам, планирање догађаја, хотелске операције и управљање приходима у хотелима. Док студенти могу одлучити да се усредсреде на одређене индустрије, већина курсева одражава дубоко разумевање и тежњу да негује квалитетну услугу и гостопримство својим клијентима.

Завршетак курса у гостопримству нуди многе користи. Учење како се креће планирање прихода за повећану профитабилност, стицање знања о важећим законима о безбједности хране и угоститељским праксама у различитим регионима и разумијевању како управљати различитим одјељењима унутар хотела или ресторана су све вриједне вјештине које ученици могу искористити за осигурање, изврсност и конкурентност на вишим платним позицијама.

Школарина и други трошкови могу се разликовати у свакој институцији у зависности од локације школе и дужине курса. Студенти који су заинтересовани за наставу курса се подстичу да контактирају своју школу по избору за детаљне информације о трошковима и додатним захтевима.

Дипломанти курса гостопримства су боље опремљени за проналажење каријере у многим индустријама и областима од интереса. Курсеви помажу припремама студената за потенцијалне позиције као менаџери хотела, менаџери ресторана, власници малих предузећа, менаџери малопродаје, менаџери јавних кућа и туристички водичи. Остали могући послови укључују планере за планирање догађаја, стручњаци за кадрове, хотелски службеници, туристичке агенције, извршни кувари, консијерни агенти, домаћинства и стручњаци за продају.

Курсеви су доступни у пуно радним временским и неформалним форматима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.