Keystone logo

2 Online Kurs Programi u Studije Poslovanja Korporativna društvena odgovornost 2024

Filteri

Filteri

 • Kurs
 • Studije Poslovanja
 • Korporativna društvena odgovornost
Polja studija
 • Studije Poslovanja (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Online Kurs Programi u Studije Poslovanja Korporativna društvena odgovornost

  Курсеви представљају најосновнију компоненту образовног система. Они се могу фокусирати на једну тему у датом пољу или прегледати цео предмет. Ове класе могу трајати било где од неколико до неколико година у зависности од интензитета курса и учесталости задатака.

  Који су курсеви у ЦСР? Корпоративна друштвена одговорност, такође позната као ЦСР, представља облик саморегулације. У зависности од компаније и културе која га окружује, тачна дефиниција може мало да се промени. Корпорације обично користе то за праћење и сузбијање ефеката које имају на друштво и животну средину. Ове класе често обухватају теме укључујући стратегије заштите животне средине, развој регулаторног оквира и планирање финансијске одговорности.

  Постоји огромна лична корист која се добија од похађања курсева у ЦСР. Они често држе менаџерске вештине, пошто то омогућава корпоративним службеницима да регулишу организације, као и кадрове. Многи курсеви такође обучавају ученике како анализирати корпоративни утицај и спровести план како би смањили негативне ефекте.

  Ученици могу да се питају колико то кошта да се упусте у ЦСР. Нажалост, зато што ове класе нуде више универзитета у различитим земљама, немогуће је дати јасан одговор. Потенцијални студенти треба да контактирају финансијско одељење институције директно за цијене и информације о стипендијама и другој помоћи.

  Студенти који проучавају корпоративну друштвену одговорност често су заинтересовани за каријере у корпоративном менаџменту. ЦСР би била корисна за дипломце који раде као финансијски менаџери помажући им да прате фискални утицај своје компаније. Административни менаџери могу помоћи у организовању планова друштвене одговорности. Независни консултанти за ЦСР могу пружити своје услуге организацијама које желе да примене одговорност.

  У зависности од предметних предмета, студенти могу бити у могућности да похађају часове широм света. Често су на располагању онлајн, пуно радно вријеме и скраћено радно време. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.