Keystone logo

1 Online Kurs Programi u Studije dizajna Dizajn medija Dizajn igrica 2024

Filteri

Filteri

  • Kurs
  • Studije dizajna
  • Dizajn medija
  • Dizajn igrica
Polja studija
  • Studije dizajna (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Kurs Programi u Studije dizajna Dizajn medija Dizajn igrica

Курс је кратак колеџ програм који покрива одређену тему. То је обично на располагању за пружање студентима увод у тему или специфичну обуку у специјализованим области.

Шта је онлине курс у дизајну игре? Фокус на дизајн наравно игра се на подучавање ученика различитих елемената који иду у креирање игара. Курсеви могу научити ученике о видео и компјутерске игрице, заједно са традиционалним одбора и игара са картама. Студенти у курсу може научити како за производњу прототипова и тест игре. Курс може да покрије концепт дизајна и алата који се користе у дизајну игре. Ученици такође могу студирати гаминг терминологију, игре механике, плаиер искуство и програмски језик. Курс може да покрије продаје страну дизајна игру и ићи преко темама као што су лиценцирање и маркетинг. Неки курсеви могу обухватити и пројекат где студенти морају да креирају своју игру на основу онога што су научили.

Студенти у курсу у дизајну игре науче разне вештине да помогне да науче како да дизајнирате игре. Они такође могу добити вештине у програмирању које се могу користити у другим областима каријере.

Трошкови курса може да варира од школе до школе. Трошкови су углавном на основу школарине, таксе и трошкови материјала, као што су књиге. Најбоље место да добијете процену трошкова директно из школе.

Попуњавање дизајн курс игра може да помогне ученицима да науче више о њиховим вештинама у овој области. Ово може да им омогући да одлучи да у положају ентри-левел улазе у поље или да наставе школовање зарадити диплому у дизајну игре. Неки ученици могу да заврше курс са намером да развија своју игру да се на тржиште или да започне самостални каријеру у дизајну игре.

Ако сте заинтересовани да сазнате више о дизајну игара узимајући курс у дизајну игре може бити добра опција.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.