Filter
Kursevi
Tempo pohađanja: Svi

Najboljim Online Kursevi u Vazduhoplovstvo 2019

Онлине курс је класа која обично не траје дуже од једне школске године да се заврши. Курсеви се обично фокусирају на једној вештини или сет знања, и могу се узети појединачно или у групама као део студијског програма.

Шта је онлине курс у ваздухопловству? А класа у авијацији могла да се фокусирају на безбедност, комуникацију, технологију, навигација, подршка приземљу, системе ваздухоплова, теорије лета, физике, симулација, маневара, безбедност, метеорологије, ваздухопловне ванредног стања, или ваздухопловно право. У зависности од циља студенти имају у виду, они су могли да изаберу курс који се фокусира на апстрактном теорије лета, конкретних вештина пилот, науке земаљске посаде, или другим областима знања везаних за ваздухопловство. Курс може да се сконцентрисати на приватном пилот или комерцијалне авио-компаније.

Док лиценце пилот скоро увек захтева од студената да заврши практичну обуку летења, вештине студенти уче у ваздухопловном наравно, може да помогне да их припреме за полазак у школу летења.Ваздухопловног класа може да научи вредне вештине, као што је остати смирен под притиском, гостопримство, или просторни свести.

Трошкови авијација наравно да варирају у зависности од земље и школе. Ученици треба да контактирају школу по свом избору да сазнате цену и да ли стипендије су им на располагању.

Узимајући курс у ваздухопловству, можда ћете моћи да почне свој пут ка каријери као авионика техничар, приземље члан особља, комерцијалног или транспорта пилот, кабина члана посаде или координатора, диспечера, на лету медиц, или навигатора. Такође можете бити у могућности да настави дозволе приватног пилота. Многе каријере стазе у ваздухопловству не укључује пилотирање; топла личност и наравно у кабини обуку посаде могло довести у позицију као управитеља или стјуардеса, или смислом за комуникације и наравно у слања може да доведе до посла у лета терминалу.

Фли у нова знања са онлине курса.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Vazduhoplovstvo

TU Delft Open & Online Education

На овом курсу ћемо истражити изазове с којима се суочавају истражитељи приликом покушаја састављања вероватне секвенце догађаја. Ми ћемо вас упознати са истраживачким нач ... [+]

На овом курсу ћемо истражити изазове с којима се суочавају истражитељи приликом покушаја састављања вероватне секвенце догађаја. Ми ћемо вас упознати са истраживачким начинима размишљања и формирањем закључака. Заправо, научићете да размишљате и дјелујете као истраживач ваздушне сигурности.

Опсервације, утврђивање чињеница и аналитичке вјештине

Задаци који изазивају промишљеност тестирају ваше вештине посматрања, вештине проналажења чињеница и аналитичке вештине. Задаци вам дају укус онога о чему се истражитељи суочавају током истраге. Вештине као што су Индуктивно и Дедуктивно образложење наглашени су како би објаснили изазовни процес истраживања ваздушне безбедности. Овај стручни курс садржи задатке, индивидуалне повратне информације и онлине сесије.... [-]

Холандија Netherlands Online
September 2019
Fleksibilno vreme
6 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom