Filter
Kursevi
Tempo pohađanja: Svi

Najbolje Online Kursevi u Bankarstvo 2019

Курс је једна јединица образовања. Обично студенти морају да преузму више курсеве како би се заокружио степени програм. Онлине курс је онај који се нуди у виртуелном учионици, што омогућава студентима из целог света да учествују. Курсеви могу трајати неколико недеља или годину дана.

Шта је онлине курс у банкарству? Банкарски курсеви су обично дизајнирани да студентима пружи боље разумевање глобалног финансијског система. Овај тип, наравно, може да се фокусира на економију, рачуноводство, трезора и банкарске праксе. Онлајн курсеви у банкарству могу прегледати важне основе у вези финансијских услуга. Многи професори користе комбинацију технике, као што су предавања, дискусије, пројекте и испите учење, преношење знања. Овај курс може бити корисно за студенте који студирају бизнис, финансије, управљање банком или међународним банкарство.

Банкарски курс може дати намењен пословним професионалцима боље разумевање финансијске стране једне компаније.Ова едукација би могло довести до више радних места и могућности за већу плату.

Трошкови онлине наравно није исти у сваком универзитету. У ствари, већина трошкови су на основу локације школе, трајање програма и академском нивоу курса. Најбољи начин да сазнате више о школарине је да контактирате школу коју у нади да присуствују.

Након завршетка ове врсте, наравно, какве каријере можда ћете бити у могућности да почне? Ово често зависи од вашег радног стажа и ниво образовања је онлине курс у банкарству био део. Неки студенти са овог образовања су на отишли ​​да постану менаџери банака, финансијски саветници, консултанти економске, финансијске политике, банке благајника и директори финансијских услуга. Тхе вештине које добијају кроз ову едукацију такође може послужити као основа за више образовање.

Када пронађете курс који одговара вашим професионалне циљеве, треба применити.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

3 Results in Bankarstvo

Retail Banking Academy

Картице и плаћање сам је специјализована програм који обезбеђује широк преглед и покривање целог животног циклуса свих врста платних картица, укључујући и кредитне и деби ... [+]

Постаните сертификоване картице и плаћања

Картице и плаћање сам је специјализована програм који обезбеђује широк преглед и покривање целог животног циклуса свих врста платних картица, укључујући и кредитне и дебитне картице, препаид картице, корпоративних картица и мобилних плаћања.

Овај курс је идеалан за картице и плаћања професионалцима који желе да прошире свој делокруг и знање у индустрији картица. Као функционалне специјалиста добићете одлично познаје друге области заједно са стратешким схватања индустрије која обухвата међународне трендове и најбоље праксе.... [-]

Уједињено Краљевство London
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
6 - 13 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Retail Banking Academy

Са становништвом Ацадеми® је посвећен изради Ретаил програма за банкарство цертификације признати стандард за професионалне малопродаји банкара широм света. ... [+]

Постаните сертификовани банкар за становништво

Са становништвом Ацадеми® је посвећен изради Ретаил програма за банкарство цертификације признати стандард за професионалне малопродаји банкара широм света.

Колико је времена потребно да постане сертификовани Ретаил Банкер?

Да добије сертификат мало Банкар (СРБ) квалификације потребно је да прође три испита. У просеку, потребно је три године да добије ЦРБ квалификације, ако седите један испит годишње. Међутим, могуће је да заврши све 3 нивоа у року од 18 месеци, ако седите један испит на сваких шест месеци. ... [-]

Уједињено Краљевство London
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
6 - 13 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University Of The Free State Business School Online

Економија ... [+]

Економија

Економија

Распоред

Економија

Процена

Процена СЛП-а се састоји од квизова, дискусија, задњег задатка и онлине теста.

Начин испоруке

Онлине

Трајање

2 недеље. Ово искључује додатно вријеме које се даје да би се завршила коначна оцјена.

Акредитација

Након успјешног завршетка економије

НКФ ниво: 5

Кредити: 9

Упити:

Ансие Барнард

Стратешка партнерства... [-]

Јужноафричка Република Bloemfontein
Otvoren upis
Redovne studije
2 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom