Keystone logo

1 Online Programi u Studije Poslovanja Kreativne industrije 2024

Filteri

Filteri

 • Studije Poslovanja
 • Kreativne industrije
Polja studija
 • Studije Poslovanja (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Popular degree type

  Popular study format

  Online Programi u Studije Poslovanja Kreativne industrije

  Diplome kreativnih industrija su interdisciplinarni programi koji se fokusiraju na kreativna polja i njihov presek sa biznisom, tehnologijom i kulturom. Ove diplome imaju za cilj da učenike opreme neophodnim znanjima i veštinama kako bi se izvrsno bavili karijerama unutar kreativne ekonomije. Programi često kombinuju elemente iz umetnosti, dizajna, medija, zabave i preduzetništva.

  Diplome kreativnih industrija mogu se naći na različitim nivoima, uključujući saradnike, neženje, magistačke i doktorske programe.

  Na osnovnom nivou, učenici obično stiču široko razumevanje različitih kreativnih disciplina. Oni takođe mogu da uče o marketinškim, menadžment i principima preduzetništva kako bi im pomogli da uspeju u kreativnoj ekonomiji.

  Programi na nivou diplomaca obično nude više specijalizovanih kurseva i mogućnosti istraživanja. Studenti mogu da izaberu da se koncentrišu na određenu oblast unutar kreativnih industrija, kao što su upravljanje umnošću, kulturna politika ili kreativne tehnologije.

  Diplomci sa diplomama kreativne industrije mogu da pronađu zaposlenje u širokom spektru sektora, kao što su reklama, film i televizija, muzika, vizuelna umetnost, gejming, moda i drugo. Pored toga, oni mogu da izaberu da se bave karijerama u oblasti menadžmenta umetnosti, marketinga, odnosa sa javnošću ili preduzetništva, bilo u okviru kreativnih organizacija ili pokretanjem sopstvenih poduhvata.