Кипар

Broj institucija: 31
  • Nicosia

  Кипарски институт за неурологију и генетику (ЦИНГ), водећи истраживачки центар у региону, активан је у областима истраживања, услуга и образовања више од три деценије. ЦИНГ има високо развијену истраживачку инфраструктуру у секторима неурологије, генетике, биомедицине, медицине и сродних наука. Надовезујући се на своје акумулирано искуство у образовању кроз сарадњу са националним и међународним образовним институцијама током више од 30 година, ЦИНГ је успоставио своје постдипломско образовање, нудећи магистарске и докторске програме 2012. године. Студенти ЦИНГ-а имају користи од мноштва истраживачких могућности, подржаних кроз конкурсни грантови за истраживање добијени од националних и међународних финансијских тела. ЦИНГ-ови постдипломски програми су погодни за дипломце са искуством у медицини, биолошким и сродним наукама, генетици, неуронауци, биомедицини, хемији и другим сродним областима, који би желели да напредују до нивоа магистара или доктора наука.

  • Larnaca
  • Islamabad
  • Dhaka

  Larnaca College is one of the most vibrant colleges set up in Larnaca Cyprus and offers high standards of private education on a wide range of programs to students from around the world.

  • Nicosia

  Emphasizing high-level, student-centered academics, a diverse and inclusive student body and powerful corporate, community and government links, EUC is a trustworthy and reliable partner in your pursuit of higher education.

  • Cyprus Online

  Као други јавни универзитет, основан 2002. године, Отворени универзитет Кипар (ОУЦ) жели да попуни важну празнину у кипарском систему високог образовања, нудећи акредитоване дипломе за учење на даљину на свим нивоима (додипломски, мастер и докторски). Градећи на свом пореклу, као једини универзитет у земљи посвећен образовању на даљину, ОУЦ брзо расте у академском статусу и укупној репутацији. Данашња изазовна стварност проширила је видике ОУЦ-а, помажући да се Кипар приближи његовом стратешком циљу: да буде успостављен као регионални образовни и истраживачки центар и чвориште за међународне научнике и студенте у сливу источног Медитерана.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 više

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Amsterdam
  • Famagusta

  Универзитет за сањаре и извођаче. Универзитет за следећу генерацију, светски технолошки таленат. Универзитет који ће започети вашу будућност.

  • Limassol

  Иновативни, истраживачки оријентисан, јавни универзитет, рангиран међу 350 најбољих широм света, према Тимес Хигхер Едуцатион (ТХЕ) ранг листи, који укључује одрживост у своје стратешке стубове и припрема своје дипломце за нову еру.

  • Nicosia

  Bahçe?ehir Cyprus University (BAU Cyprus University) is established as a member of BAU Global Education Network. BAU Global Education Network includes higher education institutions and language schools located in three different continents (North America, Europe and Asia). Its purpose is to provide the opportunity for students to benefit from academic means having an equal level and located in different continents and countries, and get an education in different campuses to enable them to have an international vision.

  • Larnaca

  Универзитет Централног Ланкашира Кипра (УЦЛан Ципрус) налази се у Ларнаки и представља иновативни универзитетски модел, који комбинује образовање на кипарском/европском и британском универзитетском нивоу. То је први огранак кампуса Универзитета Централ Ланцасхире, акредитован од стране Британске агенције за осигурање квалитета и Кипарске агенције за осигурање квалитета и акредитацију у високом образовању (ЦИКАА). Његови дипломци имају јединствену привилегију да добију две дипломе, једну из Уједињеног Краљевства и једну са Кипра, чиме доказују двоструки идентитет Универзитета Централни Ланкашир Кипар.

  • Paphos

  Универзитет Неаполис на Кипру је млад, али динамичан, брзорастући универзитет који делује од 2010. године у срцу шармантног града Пафос, на западној обали острва Кипар, и нуди додипломске, постдипломске и докторске студије на грчком и енглеском језику . Упис на Универзитет Неаполис на Кипру уводи студенте у високо стандардно, подстицајно и угодно окружење. Највећа предност Неаполиса је квалитет и посвећеност факултета, од којих већина има значајно искуство у предавању и истраживању на европским и америчким универзитетима. На основу таквог факултета и амбициозне стратегије, он брзо постаје један од најбољих приватних универзитета на Кипру.

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

  ?? ????? ??????? ??????????? ???????, ????? ?? ????? ??????????? ??????????, ????????? ?? ????????? ??????????! ????? ??????? ????????? ????? ???????? ?? ????????? ??????? ??????? ? ?????????? ????????. ????? ???????? ?? ?? ?????????, ? ??????? ?????????? ???????? ? ?????? ?? ???????? ????????? ???????. ????? ????? ?????????? ?????? ??????? ?? ??? ??????; ??? ??? ??? ????????? ??? ??????? ????? ????????????? ? ???????-?, ???? ????????? ??????????? ?????? ? ??????, ??????? ?? ???? ?? 800 ?????????????? ?? ?????????????.