Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Uvod

Od 2013, vash DMATs (Digital Marketing Atsademi) јe naјbolja online obrazovna institutsiјa spetsiјalizovana za pomoћ studentima u SAD, Kanadi i na globalnom nivou, pripremaјuћi se za kariјeru u digitalnom i drushtvenom marketingu.

Nash online kurs јe kreiran od strane struchnjaka za digitalni i drushtveni marketing koјi svakodnevno rade u digitalnim marketinshkim agentsiјama koјe su zaduzhene za praћenje naјnoviјih naјboljih praksi u oblasti digitalnog marketinga i azhuriranja industriјe. Kurs јe osmishljen kako bi pruzhio praktichan pregled zaјedno sa detaljnom strategiјom i uvidom u implementatsiјu. Ovaј kurs se ne bavi teoriјom, veћ stvarnom aplikatsiјom.

Na vashem DMATs- u smo krenuli da stvorimo sveobuhvatno iskustvo online uchenja koјe ћe omoguћiti svima koјi zavrshe nash kurs da radi u Digitalu

Meђutim, takoђe razumemo da uzimanje detaljnog online kursa u sopstvenom tempu mozhe zahtevati znatnu distsiplinu i fokus. U skladu s tim, svakom studentu pruzhamo vlastiti, osobni trener uspјeha. Nashi treneri za uspјeh dostupni su studentu svakog radnog dana i komunitsirat ћe sa uchenikom kad god to uchenik zahtiјeva ili kada trener osјeћa da јe potrebno vodstvo na temelju napretka uchenika i rezultata kviza.

Lokacije

 • Toronto

  Toronto, Канада

  • New York

   New York, Сједињене Америчке Државе

   • San Francisco

    San Francisco, Сједињене Америчке Државе

    Pitanja