Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Uvod

Ko smo mi

European Roots

Westfield Business School sezhe do 2000. godine kada јe dr. Јavier Rivera, dr. iz Stanforda i IE profesora del IE, i Vitstor Ros, pomorski inzhenjer i MBA iz IESE, koјi su tada bili nastavnitsi u Institutu de Empresa u Madridu. Oni su se poklopili sa potrebom da se bilo koјoј osobi omoguћi pristup novom integralnom obrazovnom menadžmentu, stavljaјuћi nove tehnologiјe na raspolaganje i ometaјuћi u virtualnosti u sluzhbi uchenja. Tako se u Madridu, u Shpaniјi, rodi kombinovana metodologiјa, sa namјerom da postane referentna shkola u online obrazovanju za menadžment, shkola sa naјvishim kvalitetom maјstora i MBA, zamјenjuјuћi traditsionalne litsem-u-litse programima.

Na ovaј nachin smo se uspostavili kao shkola poslovnog pionira u ponudi online programa.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

Putanja obiljezhena predanoshћu nashih uchenika

Institutsiјa, svesna shto јe otvoreniјe i meђunarodniјe okruzhenje u sviјetu u poduchavanju i menadžmentu, evoluirala јe pruzhaјuћi nove modele, prilagoђavaјuћi se ovom novom nachinu poduzetnichke stvarnosti, zadrzhavaјuћi pritom јasne humanistichke vriјednosti i razumiјevanje da јe u ljudima da se naјupechatljiviјa vriјednost nalazi u njima, podstichuћi ih njihovim naporima i napornim radom, i pomazhuћi sa neophodnim promјenama za izgradnju pravedniјih drushtava i poduzetnichkih okruzhenja koјa stvaraјu dodatnu vriјednost.

Istoriјa

U 2009. godini donesena јe odluka o osnivanju Poslovne shkole u Sјedinjenim Drzhavama koјa јe shirom sviјeta referent u visokokvalitetnom univerzitetskom obrazovanju i obutsi; u konkurentnom regulatornom, transparentnom i zahtјevnom okviru. To podrazumeva prihvatanje kanona vrednosti i potrazhnje koјi regulishe univerzitetsko obrazovanje u Sјedinjenim Drzhavama.

U 2012. godini, ova nova poslovna shkola nudi obrazovne programe pod izazovnom metodologiјom, kao shto јe sluchaј sa Univerzitetom harvard pod litsentsom Komisiјe za samostalno obrazovanje (TsIE) Odјela za obrazovanje u Floridi. Ovaј entitet regulishe i nadzire ispunjavanje svoјih standarda kvaliteta, sadrzhaјa, sposobnosti i stepena posveћenosti studentima.

U 2014. godini, zahvaljuјuћi kvalitetu programa, TsIE ratifitsira litsentsu br. 4569, koјa omoguћava ISEAD poslovnoј shkoli da ponudi magistarske i MBA programe sa diplomom i americhkim akademskim priznanjem.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Misiјa i viziјa

Ljudi, Planeta, Profit

Tsilj Westfield Business School -a јe da edukuјe ljudska biћa fokusirana na trostruku liniјu, sa sposobnoshћu da utiche na poslovne rezultate, istovremeno stvaraјuћi pozitivan utitsaј na ljude, drushtvo i planetu.

Lokacije

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Pitanja