Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Uvod

w.academy

w.academy iznajmio je ogranak Sida Akademije specijalizovan za master i izvršni master koji će u bliskoj budućnosti integrisatiw.academy platformu sa modalitetima, pristupima, proizvodima i rešenjima poslovne škole.

Naša misija je da studentima, menadžerima, kompanijama i javnim institucijama pružimo punu uslugu obrazovnih aktivnosti kao što su kontinuirano obrazovanje i specijalizacija, izvršni majstori, univerzitetski majstori i puni magistri.

Nastava se održava na različite načine: od fizičkih časova do prenosa uživo, od podučavanja do treniranja koristeći najbolje nastavne metode kao što su igranje uloga, flipped učionica, kooperativno učenje, vršnjačko obrazovanje i upotreba laboratorija.

Dodata vrednost se dobija zahvaljujući mešovitoj i strukturiranoj studiji, digitalnoj studiji prilagođenoj našim studentima.

Sida Group

Više od 30 godina Sida Group nudi usluge menadžerskog konsaltinga kompanijama i institucijama. Sida Group podržava upravljanje u svim njegovim fazama, počevši od strateških poput finansija i kontrole, ljudskih resursa, organizacije do M& A i internacionalizacije.

vebsolute

Inovativni PMI citiran na AIM Italia, Vebsolute je jedna od najvažnijih italijanskih digitalnih kompanija u oblasti komunikacije, digitalne tehnologije i digitalnog marketinga i trgovine.

Lokacije

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Италија

   Pitanja