Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Uvod

Ko smo mi

UP Learn Business School LTD je stvoren da zadovolji potrebe studenata, profesionalaca i kompanija koje žele da preduzmu ciljani kurs engleskog jezika ili časove marketinga na mreži.

Nudimo poslovne kurseve za sve nivoe poput Postdiplomskog programa u digitalnom marketingu, ljudskim resursima i poslovnom treniranju. Takođe nudimo poslovni engleski jezik i pripremu za zvanične Cambridge ESOL ispite, IELTS, CV pripremu intervjua za& posao. Naši živi i mešani kursevi su takođe dostupni za kompanije na mreži ili licem u lice u Londonu.

Od 2022. godine nudimo i naš novi "Bootcamp kurs za profesionalce i kompanije" koji dolazi sa 9 sesija marketinške strategije uživo kako bi vam pomogli u vašem poslovanju i vrlo brzo postigli svoje marketinške ciljeve.

Trenutno nudimo i magisterij na mreži u digitalnom marketingu za diplomce i profesionalce na engleskom i italijanskom jeziku, pružajući vam da poboljšate veštine digitalnog marketinga za poslove i univerzitete.

Imamo profesionalni tim nastavnika engleskog jezika koji će vam pomoći da steknete 100% znanje engleskog jezika direktno iz svog doma.

Kursevi će se odvijati putem Skipe/Zoom-a ili ponekad prilagođenim vašim zahtevima, uključujući i tokom vikenda.

Koja škola?

UP Learn Business School LTD osnovana je u Londonu, Velika Britanija 2018. godine kao škola engleskog jezika, a zatim se 2019. godine specijalizovala za punopravnu poslovnu školu čiji je cilj pružanje visokokvalitetne obuke profesionalcima, studentima i kompanijama na visokom nivou.

Dostupan je širok spektar kurseva, poput magistra digitalnog marketinga, koji se već isporučuju u obliku internetske platforme i uz učešće međunarodnih studenata iz celog sveta i onog u društvenom i uticajnom marketingu čiji je cilj pružanje opšteg i praktičnog znanja o tome kako postati pravi specijalista za društvene medije, a samim tim i uticaj u modnoj industriji, ali i u drugim oblastima kao što su maloprodaja, ugostiteljstvo i mnogi drugi tržišni sektori. Sada je Influencer najčešća radna pozicija i postaće sve više i više u budućnostiUP Learn Business School LTD, pa je smislio brzu, efikasnu formulu na visokom nivou za obuku resursa u ovoj specifičnoj oblasti.

Naš honorarni kurs, koji traje 4 meseca, omogućava vam da pomirite posao i učite u večernjim satima kako biste upravljali svime na fleksibilniji način. Za one koji imaju posebne potrebe nudimo i mogućnost izgradnje majstora po meri za njihove potrebe.

Nudimo fleksibilna rešenja za naše studente kako u pogledu plaćanja, tako iu smislu didaktičke organizacije sa honorarnim i redovnim kursevima, u skladu sa ličnim potrebama. Naše lekcije su vrlo interaktivne i praktične, zasnovane na stvarnom životu i svetu digitalnog i uticajnog marketinga.

Takođe organizujemo interne kurseve obuke za vaše zaposlene i za veći napredak u karijeri.

Šta radimo - On Zoom

Današnji užurbani način života ne omogućava vam uvek vreme da se posvetite učenju, hobijima ili interesima.

UP Learn Business School LTDje pronašao pravo rešenje za vas. Sada možete pratiti online časove i učiti engleski ili marketing direktno iz udobnosti sofe ili kreveta u opuštajućem okruženju vašeg doma.

Dobićete kvalitetne lekcije od nastavnika engleskog jezika. Vaš nastavnik će biti dostupan do kasno uveče, uključujući i tokom vikenda.

Savršeno za ljude koji imaju ograničeno vreme i više vole časove na mreži u bilo koje vreme, uključujući i vikend.

Naši časovi zumiranja obično su prvi izbor za one ljude koji nemaju vremena da pohađaju kurs engleskog jezika radnim danom. Zbog toga pružamo ovu uslugu do 10 časova uveče.

Koristimo našu namensku LMS platformu za sve online časove i da vam omogućimo da preuzmete sve materijale koji su vam potrebni, kao što su domaći zadatak, priručnici i zadaci i da nadgledate vaš napredak.

Naše lekcije predaju engleski maternji govornici koji imaju veliko iskustvo u upravljanju različitim nivoima i specifičnim zahtevima. Lekcije su interaktivne sa svim pokrivenim temama, uključujući gramatiku engleskog jezika, razgovor, slušanje, rečnik i gledanje video zapisa kako bi se bolje razumele društvene situacije. Nećete biti razočarani jer će vam naši nastavnici pomoći da brzo naučite engleski jezik i pružite vam najbolji kvalitet po konkurentnoj ceni.

Za online lekcije trebat će vam jaka i pouzdana internetska veza i desktop ili laptop računar, notebook ili iPad. Lekcije su moguće na pametnim telefonima, ali nisu idealne. Slušalice ili slušalice i spoljni mikrofon mogu biti korisni. Moraćete da možete da koristite Zoom ili sličnu aplikaciju.

Lokacije

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Pitanja