Keystone logo
University of Winchester Magistar dobrobiti životinja, ponašanja, etike i prava
University of Winchester

Magistar dobrobiti životinja, ponašanja, etike i prava

Winchester, Уједињено Краљевство

1 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 *

Učenje na daljinu

* međunarodni studenti

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

 • Ispitati i komunicirati važnost dobrobiti životinja akademskoj i drugoj publici
 • Program delimično zasnovan na teorijskom nastavnom planu potrebnom za evropske i američke specijalitete za dobrobit životinja za veterinare
 • Učite od visoko kvalifikovanih, entuzijastičnih i renomiranih nastavnika

Dobrobit životinja, ponašanje, etika i pravo u Vinchesteru kritički se odražava na savremene upotrebe životinja i pruža akademske veštine i stručnost potrebne za zaštitu životinja i unapređenje njihove dobrobiti. Vinchester je svetski lider u pogledu vrednosti koje se održavaju i raspravljaju, poput saosećanja i socijalne pravde, koje su centralne za etos ovog kursa.

Smatrate životinjska prava i etiku oko upotrebe životinja za hranu, sport i naučna istraživanja. Kako društvo treba da odražava ta prava i etiku u našoj zakonodavstvu i javnim politikama? Proučavamo mnoge oblike upotrebe životinja u različitim okruženjima, poput poljoprivrede, transporta i klanja, laboratorija, domova, zooloških vrtova i raznih drugih zabavnih lokaliteta, kao i o životinjama koje se slobodno kreću u prirodnom okruženju. Kako napredujete kroz program, savladate veštine i znanja koja su uključena u procenu i obezbeđivanje dobrobiti životinja koristeći niz podataka i zdravih naučnih procesa.

Kurs se razlikuje od drugih uporedivih programa delimično zbog opsega pokrivenih životinja, uključujući divlje životinje slobodnog dometa, beskičmenjake, štetočine i probleme u vezi sa njima. Podstiču vas da razvijete komunikacijske veštine u različitim stilovima, uključujući plakate, blogove i multimedijalne prezentacije, i da delite ideje o dobrobiti životinja izvan akademskog okruženja.

Moduli uključuju životinje i društvo, pitanja životinja, psihologiju i ponašanje životinja, metode istraživanja i disertaciju od 10.000 reči o odabranoj temi. Nastava se podučava pomoću mrežne platforme za virtuelno učenje, u obliku osnovnih beleški sa dodatnim čitanjima, video zapisima i beleškama sa predavanja, čineći ovaj kurs dostupnim studentima bilo gde u svetu.

Diplomci rade kao biheviouristi životinja, u okviru organizacija za dobrobit i zagovaranje životinja, zooloških vrtova, svetišta i drugih organizacija koje zahtevaju znanje o upravljanju i dobrobiti životinja, sa vladinim odeljenjima koja rade na pitanjima životinja, sa agencijama koje imaju za cilj da poštuju standarde dobrobiti i sa komercijalnim organizacijama koje žele da uvedu takve standarde svojim poljoprivrednim dobavljačima.

Akreditacija

Za sve veterinare koji se bave specijalističkim kvalifikacijama za dobrobit životinja, ovaj program se delimično zasniva na teorijskom programu potrebnom za evropske i američke kvalifikacije.

Prijem

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Program Školarina

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Primenjena genetika očuvanja sa forenzikom divljih životinja MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Online učenje)
  • Online
 • Kliničko ponašanje životinja MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Online učenje)
  • Online
 • Primenjena nauka o živini MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Online učenje)
  • Online