Keystone logo
University of West Alabama Online Доктор пословне администрације у руралном пословању
University of West Alabama Online

Доктор пословне администрације у руралном пословању

Livingston, Сједињене Америчке Државе

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

100% онлајн доктор пословне администрације у руралном пословању са Универзитета Западна Алабама припрема вас да унапредите своју каријеру као стручњак за управљање руралним пословањем. Дизајниран је да пружи детаљну студију критичних питања и стратегија за успех у индустрији. Као први програм те врсте у земљи, овај степен истражује реална решења за глобалне руралне пословне изазове. Уз УВА Онлине, можете студирати у флексибилном формату и завршити диплому за само три године.

Ова напредна пословна диплома садржи курсеве из предузетничких финансија, правних питања, квалитативног и квантитативног истраживања, статистичке анализе и још много тога. Такође ћете бирати између опција које су фокусиране на каријеру у руралном предузетништву и иновацијама или руралном и трансформационом лидерству да бисте специјализовали своје студије за изабрани професионални пут. Када завршите програм, можете постати независни научник, практичар руралног пословања и агент промена у овој динамичној области.

Као студент, учићете од факултета повезаних са индустријом који ће вас водити у изградњи предузетничких вештина и стицању знања о трансформационом лидерству. Такође ћете креирати примењену дисертацију засновану на потребама руралног пословања. Са вештинама које стекнете у овом програму, можете да се бавите каријером као што су консултант за сеоски бизнис, економски програмер, рурални пословни едукатор и извршни директор.

O školi

Pitanja