Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Uvod

Zašto steći veštine na zahtev naUniversity of Toronto School of Continuing Studies?

University of Toronto School of Continuing Studies (UoFT SCS) Boot Camps vas opremaju osnovnim veštinama koje će vam pomoći da vodite svoj put ka uspehu. Sa strateški projektovanim nastavnim planovima i programima, interakcijom licem u lice i stručnim instruktorima, pružamo obrazovno iskustvo koje će vam pomoći da oblikujete budućnost vaše karijere.

Pregled UoFT SCS Boot Camps

  • Izgradite široki portfelj projekata i aplikacija u našim programima kodiranja, analitike podataka, UKS/UI, fintech i digitalnog marketinga ili naučite niz veština primenljivih na industrijske sertifikate u našem programu kibernetičke sigurnosti.
  • Svi naši programi nude raspored sa skraćenim radnim vremenom, omogućavajući vam da unapredite svoje veštine bez napuštanja posla.
  • Naš program za veb razvoj takođe nudi opcije koje najbolje odgovaraju vašem rasporedu - sa redovnim programom za one koji žele da studiraju ubrzanim tempom.
  • Iskoristite širok spektar usluga karijere kako biste podržali vašu tranziciju u industriju.
UoFT SCS Boot Camps se nude krozUniversity of Toronto School of Continuing Studies, u partnerstvu sa edKsO EDKsEDKs, deo KSNUMKSU Inc., sarađuje sa uglednim univerzitetima i organizacijama kako bi pružio inovativnu obuku zasnovanu na veštinama zajednici od preko KSNUMKS miliona učenika širom sveta kako bi ih podržali u svakoj fazi svog života i karijere. edKs pruža kampove za pokretanje kroz impresivno iskustvo učenja sa stručnim uslugama i vrednim resursima. Od 2021. godine diplomce je angažovalo 6.700+ kompanija, uključujući više od 62% Fortune 100.

Lokacije

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Pitanja