Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Uvod

Novi načini učenja, novi načini za promenu

Osnovan 1961. godine, Univerzitet u Susseksu ima dugogodišnju reputaciju pružanja obrazovanja svetske klase svima. Naši kursevi učenja na daljinu pružaju vam priliku da studirate u Susseku, odakle god da se nalazite u svetu.

Mi smo istraživački intenzivni univerzitet, privlačenje vodećih akademika i studenata iz preko 100 zemalja širom sveta. Izazivamo konvenciju, negujući radikalne i progresivne ideje kako bismo studentima pružili prepoznatljivo obrazovno iskustvo.

Naš cilj je da poboljšamo živote naših učenika i pružimo im alate da daju svoj doprinos i promene svetu.

„Moja glavna motivacija za proučavanje međunarodnih marketinških majstora bila je da steknem više profesionalnih veština i razvijem svoje znanje. Pogodnost i fleksibilnost učenja na mreži zaista su me privukli. Studiranjem na mreži mogu da učim i radim po svojoj pogodnosti.“Kathrin Huang - Izvršni direktor digitalnog marketinga i međunarodni marketing mr (online) student, Vancouver, Kanada.
  • Poklonite svoju karijeru
    dublje u temu koja vas fascinira, i dalje svoju karijeru sa veštinama koje žele poslodavci širom sveta.

  • Učenje namreži Učio 100% na mreži i sa šest početnih datuma godišnje, naši kursevi vam daju priliku da započnete svoj kurs kada želite i učite u naše vreme iz svog doma.
  • Podrška vašim studijama
    Iskoristite naš posvećeni tim za uspeh studenata koji će vas podržati na vašem putovanju od upisa do diplomiranja.

učiti, student, laptop

Studiranje na mreži sa Sussekom

Razumemo da mnogi naši studenti odlučuju da studiraju postdiplomski kurs kako bi poboljšali svoju karijeru. Naši online Master kursevi su dizajnirani sa fokusom na zapošljivost. Osiguravamo da je podučavanje i učenje praktično, fokusirajući se na stvarne studije slučaja i pružamo veštine koje možete direktno preuzeti na radno mesto.

Učeni 100% na mreži, naši kursevi učenja na daljinu pružaju fleksibilnost kako bi odgovarali vašoj studiji oko vašeg života i karijere. Moduli se isporučuju pomoću modela karusela, što znači da ako treba da napravite pauzu od studija u bilo kom trenutku, možete jednostavno „odmaknuti“ kurs i ponovo se pridružiti kada budete imali vremena da se ponovo posvetite svojim studijima*.

Nastavu pružaju akademici i praktičari koji vode revolucionarna istraživanja i razvijaju nove načine razmišljanja o svetu. Kao i kod naših kurseva na kampusu, izrazito Sussek stil učenja prolazi kroz svaki Masters kurs. Bićete ohrabreni da razmišljate dalje i osporite normu.

Studiranjem u virtuelnom okruženju učionice dobićete mnogo dodatnih veština koje poslodavci vrednuju u današnjem digitalnom svetu. Vi ćete raditi sa na virtuelnim projektima i unutar virtuelnih timova, sa kolegama studentima koji se nalaze u različitim vremenskim zonama širom sveta. Bićete sigurni da radite na digitalnim platformama i budete digitalni šampion u svojoj organizaciji.

Imajući na umu dostupnost na mreži, naši kursevi su izgrađeni za studente svih fizičkih i kognitivnih sposobnosti u svim geografskim područjima.

I sa ljudskim iskustvom koje zamenjuje bezličnu stranu učenja na daljinu, naši online kursevi okupljaju globalnu mrežu učenika kroz peer-to-peer učenje i diskusiju grupe.

Naši onlajn majstori su ovde za studente svuda koji žele da naprave sopstvenu vrstu promene.

* Maksimalno vreme pauze odnosi se na kurseve.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Izjave studenata

Lokacije

  • London

    London, Уједињено Краљевство

Pitanja