Keystone logo
© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Uvod

172494_172346_button_read-more-about-hull-online-on-their-website.png

Tražite inspiraciju i izazov da biste uspeli u svojoj diplomi? University of Hull Onlineje savršen izbor. Dobijate nastavnu izvrsnost i mogućnosti za poboljšanje karijere za koje smo poznati. Plus fleksibilnost studiranja na mreži.

SaUniversity of Hull Online, dobijate stručnu nastavu, mogućnosti i inspiraciju koja vam je potrebna za uspeh.

Prilagodite svoje studije oko posla i drugih obaveza, jer steknete prenosive veštine i znanja koja poslodavci cene.

Zašto nam se pridružiti?

Nagrađeno srebro za našu nastavnu izvrsnost u KSNUMKS*
* Nagrađen srebrom u okviru nastavne izvrsnosti koji prepoznaje izvrsnost u nastavi i učenju na univerzitetima i fakultetima u Velikoj Britaniji

Imenovan u prvih 50 britanskih institucija za istraživačku moć od strane Times Higher Education

95.9% studenata je na poslu ili dalje studira šest meseci nakon diplomiranja**
** prebivalište u Velikoj Britaniji sa punim radnim vremenom napuštaju prvi stepen; Destinacije ostavnika iz istraživanja visokog obrazovanja, za akademsku 2016/17 u izdanju Agencije za statistiku visokog obrazovanja 2018.

Napravite sledeći korak u karijeri

Tražite inspiraciju i izazov da biste uspeli u svojoj diplomi? University of Hull Onlineje savršen izbor. Dobijate nastavnu izvrsnost i mogućnosti za poboljšanje karijere za koje smo poznati. Plus fleksibilnost studiranja na mreži.

Evo nekih od razloga da nam se pridružite.

 • Započnite svoj put u karijeri. Svi naši kursevi su dizajnirani sa zapošljivost na umu. Tokom studija učite relevantne i prenosive veštine koje poslodavci cene.
 • Neka se vaš CV istakne. Imamo bliske odnose sa industrijom, vladom i drugim partnerima. Ovo vam daje priliku da pristupite stvarnom svetu znanja kako biste poboljšali svoj CV.
 • Budite dobro povezani. Naši online kursevi vas povezuju sa globalnom zajednicom istomišljenika studenata. Možete deliti dragoceno znanje i perspektive sa svojim vršnjacima dok učite.
 • Napravite doživotne prijatelje. Odnosi koje gradite dok studirate kod nas ne završavaju se kada završite kurs. Kod nas imate doživotno vođenje karijere. I pristup našoj globalnoj mreži bivših studenata od 85.000.
 • Pridružite se našoj listi dostignuća, lidera, influencera i stručnjaka. Naši alumni uključuju Tom Vatson, zamenik vođe Laburističke stranke; Jeremi Darroch, izvršni direktor kompanije Ski UK; i Dame Eleanor King, sudija Apelacionog suda Engleske i Velsa.
 • Pomozite da promenite svet. Na Univerzitetu u Hulu posvećeni smo pružanju stručne nastave i podrške koja vam je potrebna da biste pomogli u izgradnji boljeg sveta. Zato je naš moto „Lampadas Ferens“, preveden kao „Nošenje svetlosti učenja“. Dođite i pridružite nam se!

Fleksibilno učenje na mreži

NaUniversity of Hull Online, naši stručni tutori će vas ohrabriti da postignete svoje ciljeve.

Nema potrebe da se odmorite od posla ili ličnih obaveza dok proučavate naše honorarne kurseve na mreži.

Razlozi za učenje na mreži kod nas

 • Učite po sopstvenim uslovima. Imate lak online pristup svim materijalima kursa sa radne površine ili tableta, bez dodatnih troškova.
 • Održavajte ravnotežu rada i života. Sa upravljivim nedeljnim temama, možete zakazati studije oko vašeg rada i ličnih obaveza.
 • Budite deo globalne zajednice. Podelite znanje i perspektive sa vršnjacima širom sveta i gradite globalne profesionalne mreže.
 • Namenska podrška. Imate pristup posvećenom studentskom savetniku koji će vam pružiti podršku u studijama kad god vam zatreba.

Kako to funkcioniše

 • Uključite se dok učite. Vaše studije uključuju interaktivnu kombinaciju onlajn diskusijskih ploča, predavanja na zahtev i vebinara uživo.
 • Potražite pomoć od svojih tutora kada vam zatreba. Kroz našu platformu za učenje na mreži imate lak pristup podršci i povratnim informacijama od svog učitelja.
 • Pošaljite svoje zadatke na mreži. Nema potrebe da brinete o putnim troškovima, vizama ili slobodnom vremenu. Svi zadaci se podnose i ocenjuju na mreži.
 • Počnite sa osnovnim hardverskim i softverskim zahtevima. Vaše iskustvo učenja na mreži pravimo što je moguće bez muke.
 • Plaćajte dok idete ili platite unapred. Nudimo fleksibilne opcije plaćanja tako da možete upravljati svojim finansijama.

Razmišljate o zarađivanju postdiplomske diplome na mreži sa Univerzitetom u Hull-u?

Saznajte kakav je život kao student učenja na daljinu sa skraćenim radnim vremenom tokom našeg Virtuelnog otvorenog večeri.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

 • Hull

  Hull, Уједињено Краљевство

Pitanja