Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Uvod

Na Univerzitetu u Glazgovu sanjamo o boljem svetu i inspirisani smo da pomognemo drugima da ga promene. Rangiran 11. najbolji univerzitet u Velikoj Britaniji od strane Guardian Universiti Guide 2023.

Naši postdiplomski programi na mreži omogućavaju vam da ostvarite svoje ambicije i pridružite se našoj zajednici koja menja svet. Pridružite se instituciji u kojoj su ambiciozni ljudi vođeni da uspeju. Proučite jedan od naših online programa i pripremite se da napravite svoj trag.

Studiranje na mreži znači da ne morate žrtvovati svoju trenutnu karijeru da biste nastavili novu. Moći ćete da pristupite našim interaktivnim resursima sa bilo kog mesta i bilo kada; ovo uključuje video zapise, interaktivne kvizove i diskusije - resurse posvećene tome da vam pomognu da naučite i postignete svoje ciljeve u karijeri. Na Univerzitetu u Glazgovu možete nastaviti svoje ambicije bez ugrožavanja trenutnih obaveza.

Saznajte više


Online MSc Obrazovanje

Naš Online Education MSc je savršen za nastavnike, studente pre doktora ili -EDD i obrazovne profesionalce koji žele da unaprede svoju karijeru oko svojih postojećih obaveza. Naš fokus na istraživanju i nastavi na visokom nivou sa stručnog fakulteta obezbediće vam da budete u najboljem položaju da se uronite u oblast obrazovanja, sa specijalizovanim obrazovanjem odraslih, ocenjivanjem i pedagogijom i inkluzivnim obrazovanjem.

Online MSc marketing

Za buduće markere koji žele da potvrde svoje marketinške veštine u poslovanju, uspeh počiva na sposobnosti da iskoriste najnovije tehnike zasnovane na podacima, usredsređene na usluge i digitalne tehnike. Isporučena od strane naše trostruke akreditovane poslovne škole Adam Smith, Internet MSc Marketing Univerziteta u Glazgovu pruža vam mogućnost primene najnovijih tehnologija u marketinškim osnovama. Istražuje najnovije teme, od analitike do marketinga korisničkog iskustva (UKS), razvoja brenda, upravljanja marketingom i ponašanja potrošača.

U Glazgovu vas podržavamo da postignete svoje ambicije, studirate na mreži kod nas i počnete da menjate svet danas.


Pridružite nam se i napravite svoj trag

Rangiranje

  • Rangiran u top 100 na svetu od strane The Vorld Universiti Rankings 2023
  • Rangiran kao 81. mesto na svetu po QS Vorld Universiti Rankings 2023
  • Rangiran 11. najbolji britanski univerzitet od strane Guardian Universiti Guide 2023

Lokacije

Lokacije
  • Glasgow, Уједињено Краљевство

Pitanja