Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Uvod

The University of Essex Online isporučuje 100% onlajn i honorarni kursevi iz poslovanja, računarstva, obrazovanja, zdravlja, prava, kriminologije i psihologije. Kvalifikacije koje nudimo uključuju CERTHes i Bachelors stepeni na osnovnom nivou, i PG Certs, PG Dips i Masters stepeni na postdiplomskom nivou, sa trajanjem studija u rasponu od 8 meseci do 4 godine.

Možete učiti kod nas sa bilo kog mesta sa internet konekcijom i u vreme koje najbolje odgovara vašem rasporedu. Vaš kurs će se odvijati kroz najsavremenije virtuelno okruženje za učenje (VLE), koje vam omogućava 24/7 pristup visokokvalitetnim resursima, uključujući predavanja, forume za diskusiju, seminare uživo i K& A sesije, kao i obimnu eBibliju.

Čak će i vaše procene biti završene u potpunosti na mreži - nijedan od naših kurseva nema zahtev da putuje u objekte za testiranje ili ispitne centre. U stvari, većina naših kurseva uopšte nema ispite! Za nekoliko kurseva koji imaju zahteve za ispit, koristimo virtuelni sistem proctoring koji vam omogućava da sedite akademski rigorozne ispite iz udobnosti sopstvenog doma. U suprotnom, ispunjavaćete pisane zadatke, učestvujući na forumima za diskusiju ili pišete reflektujuće unose u časopis.

Bez obzira da li ste iskusni profesionalac koji želi da napreduje svoju karijeru ili nedavni diplomirani student koji želi da poveća svoj CV, online studija je isplativ, zgodan i fleksibilan način da napredujete.

Zašto studirati sa nama?

Mi smo jedan od najdugovječnijih provajdera 100% onlajn stepeni u Velikoj Britaniji. Svi naši kursevi su specijalno dizajnirani za isporuku na mreži, kombinujući nastavu zlatnog standarda sa najnovijom tehnologijom i omogućavajući vam da steknete vrhunsko obrazovanje sa bilo kog mesta u svetu.

Postigli smo zlatnu ocenu u vladinom okviru za nastavu izvrsnosti (TEF 2018) za pružanje dosledno izvanredne nastave, učenja i ishoda za naše studente. Sa rejtingom zadovoljstva od 89%, takođe smo najocenjeniji dobavljač samo na mreži u Nacionalnom istraživanju studenata (NSS 2020).

Naši online tutori su vodeće vlasti i stručnjaci u svojim oblastima. Oni su strastveni prema onome što podučavaju i kombinuju svoje znanje o industrijskoj praksi sa visokokvalitetnom akademskom isporukom, nudeći vam neuporedivo iskustvo učenja.

Naš tim posvećenih studentskih savetnika i stručnjaka za studijske veštine pruža vam mentorstvo svetske klase i akademsku podršku od prvog dana do diplomiranja. Tim će vam biti na raspolaganju da vam pomogne i vodi vas dok napredujete kroz studije. Bez obzira na pitanje ili pitanje, oni će raditi sa vama kako bi pronašli rešenje.

Sve naše kvalifikacije su nagrađeni i potvrđeni od strane Univerziteta u Essek, nagrađivani univerzitet sa 50 godina nasleđa nastave i istraživanja izvrsnosti. Po završetku studija, bićete pozvani da diplomirate na Univerzitetu u Essek Colchester kampusu. Dobićete isti sertifikat kao studenti zasnovani na kampusu - vaš način studiranja pominje se samo na vašem akademskom transkriptu.

Stipendije i finansiranje

Naknade i optsiјe finansiranja

Univerzitetsko obrazovanje јe јedno od naјveћih ulaganja u sebe i svoјu kariјeru. Nashe shkolarine su iste za sve studente, u Velikoј Britaniјi i na meђunarodnom nivou – i ukljuchuјu sav nastavni materiјal i obaveznu literaturu. Nema skrivenih troshkova za protsene ili ponovne provere!

Takoђe nudimo studentima niz popusta na shkolarinu, stipendiјe i optsiјe plaћanja za nashe onlaјn kurseve.*

  • Popust za alumni: Diplomtsi sa Univerziteta u Eseksu ili University of Essex Online imaјu pravo na popust od 10%.
  • Popust na puno plaћanje: Uplatite punu shkolarinu unapred i dobiћete popust od 5%.
  • Meђunarodna stipendiјa: Delimichna stipendiјa dostupna meђunarodnim studentima koјi borave u odreђenim regionima van Uјedinjenog Kraljevstva.
  • Studentski zaјam: Nashi TserthE programi i diplome i magistarske diplome su namenjene za studentske kredite iz Studentskih finansiјa Engleske.
  • Mesechni plan plaћanja: Dostupan za one koјi se sami finansiraјu.

*Napominjemo da se mogu primeniti naјvishe dva popusta ili stipendiјe, a dve stipendiјe se ne mogu primeniti u kombinatsiјi. Za vishe informatsiјa o nashim popustima i stipendiјama i da biste razgovarali o vashoј podobnosti kontaktiraјte nash tim za priјem.

Pitanja