Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Uvod

Izazivanje velikih umova i oblikovanje njihove budućnosti

Postanite lider u svojoj oblasti sa postdiplomskom diplomom na Univerzitetu u Birmingemu. Jedna od najboljih akademskih institucija u Velikoj Britaniji, kombinuje dugu istoriju rigoroznih akademika i informisanu stručnost našeg fakulteta sa inovativnim obrazovnim metodama.

Fleksibilni kursevi učenja na Univerzitetu u Birminghamu povezuju vas sa međunarodnim fakultetom i vršnjacima, tako da steknete ključne veštine karijere i informisanu globalnu perspektivu. Kao član Russell Group, Univerzitet u Birmingemu takođe okružuje studente sa vrhunskim naučnim istraživanjima i profesionalnim vezama u privatnom i javnom sektoru.

Svetska „top 100“ institucija (KS Vorld Universiti Rankings 2022) i član Russell Group, Univerzitet u Birminghamu je izazovan i razvija vodeće umove više od jednog veka. Ta tradicija se nastavlja i danas, okružujući studente vrhunskim naučnim istraživanjima i profesionalnim vezama u privatnom i javnom sektoru - bez obzira gde i kako studirate.

Zadovoljstvo nam je da ponudimo sledeće 100% onlajn postdiplomske diplome:

Uzmite svoju budućnost sa online učenje dizajniran za modernog postdiplomskog studenta.

Saznajte više

Rangiranje

Svetska 'top 100' institutsiјa (KS Vorld Universiti Rankings 2022)

Akreditacije

Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

Lokacije
  • The University of Birmingham, Edgbaston

Pitanja