Keystone logo
University of Bath Online Onlajn magistar veštačke inteligencije
University of Bath Online

Onlajn magistar veštačke inteligencije

Online

27 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Ovaj internetski magistar veštačke inteligencije idealan je ako ste motivisani izazovima i beskonačnim mogućnostima napredovanja AI. Dizajniran je tako da profesionalcima iz računarskih nauka - kao i mnoštvu drugih disciplina - pruži priliku da se specijalizuju za AI i zadovolje sve veću potražnju za stručnjacima u ovom uzbudljivom, fokusiranom na budućnost i brzo rastućem specijalizmu.

Na čelu ljudskog napretka

Poslednjih godina veštačka inteligencija je znatno usko povezana sa ljudskim napretkom i društvenim promenama. Poziva nove i moćne algoritme podataka kako bi osigurali da inteligentne mašine rade u bliskoj saradnji sa nama nego ikada ranije.

AI se razvija brzim tempom. Ima široku primenu u raznim poslovnim funkcijama, uključujući marketing i kreiranje politika, finansije i zdravstvenu zaštitu. Ovaj internetski magistar takođe se bavi etičkim implikacijama unapređenja mašinske inteligencije i srodnim pitanjima oko transparentnosti i odgovornosti. To su faktori koje su mnogi ranije zanemarili u žurbi da prošire mogućnosti tehnologije.

Za više informacija posetite

Ishod programa

Rangiranje

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Izjave studenata

O školi

Pitanja