Keystone logo
University of Bath Online Onlajn magistar računarskih nauka
University of Bath Online

Onlajn magistar računarskih nauka

Online

27 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Pridružite se jednoj od najbrže rastućih industrija u Velikoj Britaniji, sa internetskim magistrom računarskih nauka sa Univerziteta uBathu. U prvoj polovini 2021. u proseku se mesečno oglašavalo 173.3091 tehnoloških poslova. Ovo predstavlja porast od 42% u odnosu na 20191. Univerzitet u Bathu prepoznaje važnost razvoja elitnih profesionalaca iz informatike, a ovaj kurs vam nudi priliku da nadogradite svoje znanje i prebacite svoju karijeru, bez obzira da li želite da budete programer softvera ili tehnički analitičar.

Vodeći svetski akademici

Univerzitet u Bathu pruža radnim profesionalcima, ili onima koji nemaju prethodnog iskustva, nastavu zasnovanu na praksi, čiji je cilj da vas inspiriše i pripremi za karijeru u računarskim naukama. Tokom studiranja online informatike stepen ćete biti predavani od strane inspirativnih istraživačkih akademika, čiji rad vodi put u AI, Interakcija čovek-računar i sajber-bezbednost. Zbog toga su mnogi diplomci na kampusu obezbedili pozicije sa ogromnim kompanijama kao što su Electronic Arts, Nokia i KPMG.

Pionirski uvidi u industriju

Univerzitet u Bathu vodi Institut za kodiranje, inicijativu koju čine univerziteti i korporacije posvećene uključivanju jaza digitalnih veština. Ova inicijativa pomaže u razvijanju veština tamo gde su najpotrebnije kako bi se stvorila sledeća generacija digitalnih stručnjaka.

Vizija Instituta je da unapredi obrazovanje i zapošljivost svakog učenika i osigura da poslodavci i pojedinci mogu pristupiti veštinama koje su im potrebne za takmičenje u globalnoj digitalnoj ekonomiji. Ova inicijativa znači da je Univerzitet u Bathu idealno postavljen da vam pomogne da razvijete veštine koje poslodavcima najviše trebaju, kako biste unapredili svoje ciljeve u karijeri.

Nadogradite svoj potencijal karijere sa Univerzitetom u Bathu


1. „Izveštaj o poslovima i veštinama“, Tech Nation. Preuzeto 17. februara, 2022

Mogućnosti za karijeru

Rangiranje

Ishod programa

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Izjave studenata

O školi

Pitanja