Keystone logo
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Uvod

Izgradite veštine iz stvarnog sveta da biste evoluirali svoju karijeru

Onlajn MSc kursevi Univerziteta u Bathu pružiće vam rigorozni intelektualni izazov i iskustvo iz stvarnog sveta, pružajući vam prolaz ka revolucionarnim istraživanjima i traženim karijerama. Prepuni zanimljivih, izazovnih sadržaja naši online magistarski kursevi će vam pružiti alate potrebne za dalju svoju karijeru. Glasao Univerzitet godine 2023. i 8. najbolji ukupni Univerzitet od strane Tajmsa i Sundai Times Good Universiti Guide 2023 i rangiran 7. najbolji univerzitet u Velikoj Britaniji od strane Guardian Universiti Guide 2023.

Naši kursevi se fokusiraju na stvarnu aplikaciju, koja vam omogućava da odmah primenite svoje novo znanje u svojoj karijeri, dajući vam alate za pozitivne promene na poslu čim počnete da studirate. Naši mrežni MSC fokusiraju se na oblasti poslovanja, ekonomije i vrhunskih digitalnih veština, jer isporučujemo skupove veština i znanja koja su neophodna za savremena radna okruženja. Kroz naše bliske veze sa industrijama i potencijalnim poslodavcima - mnogi od naših fakulteta imaju veliko iskustvo u industriji - na Univerzitetu u Bath ćemo vam pružiti sve alate koji su vam potrebni da obezbedi uspeh na radnom mestu.

Saznajte više

Naše fleksibilno virtuelno okruženje za učenje nudi vam mogućnost da studirate honorarno na mreži dok nastavljate da ostvarujete svoje ciljeve u karijeri. Naše virtuelno okruženje za učenje je logično i lako za navigaciju, nudeći pristup svim relevantnim materijalima za kurseve. Kao i da mnoštvo resursa na dohvat ruke, moći ćete da pregledate opsežnu onlajn biblioteku Univerziteta od prvog dana studija. Takođe ćete biti deo globalne zajednice stručnih akademika i kolega studenata. Ovo će vam pomoći da steknete međunarodnu perspektivu o odabranom polju studija, proširući svoje izglede za karijeru. Dizajnirani za znatiželjne umove i profesionalce vođene u karijeri, naši internetski magistarski kursevi idealni su za one koji žele proširiti svoje horizonte bez prekida trenutnih obaveza u radu ili načinu života.

Primenjena ekonomija (bankarska i finansijska tržišta) na mreži mr

Od političke neizvesnosti do zahteva za finansiranjem i regrutaciju, ekonomija je sastavni deo svakodnevnog donošenja odluka. Internet mr primenjena ekonomija sa bankarskim i finansijskim tržištima vodi vas izvan istraživačkih radova i u stvarni svet, dajući vam uvid koji možete sprovesti u akciju od prvog dana. Univerzitet u Bath su prvi univerzitet u Velikoj Britaniji da ponudi online Master of Science u primenjene ekonomije, i naglašavajući praksu preko teorije, pružamo vremenski pritisne profesionalce sa priliku da unaprede svoje izglede za karijeru u ekonomiji, bankarstvo i finansije.

Veštačka inteligencija na mreži MSc

Ovaj internetski magistar veštačke inteligencije idealan je ako ste motivisani izazovima i beskonačnim mogućnostima napredovanja AI. Dizajniran je da pruži profesionalcima iz računarskih nauka - kao i mnoštvu drugih disciplina - priliku da se specijalizuju za AI i zadovolje sve veću potražnju za stručnjacima u ovom uzbudljivom, fokusiranom na budućnost i brzo rastućem specijalizmu.

Poslovna analitika onlajn mr

Premošćujući jaz između nauke o podacima i upravljanja poslovanjem, magistar Business Analitics na mreži vam nudi potrebne tehničke veštine i stručnost kako biste svoju karijeru podigli na viši nivo. Isporučuje EKUIS- i Amba-akreditovani Bath School of Management, dobićete strateški, rešavanje problema, i veštine donošenja odluka koje su od vitalnog značaja u današnjem poslovnom svetu, otvaranje svoju karijeru na niz uzbudljivih menadžerskih i konsultantskih poslovnih analitičara uloga. Takođe ćete imati pristup vrhunskom softveru i analitičkim alatima kroz naše partnerstvo sa IBM-om.

Computer Science Online MSc

Pridružite se jednoj od najbrže rastućih industrija u Velikoj Britaniji, sa internetskim magistrom računarskih nauka sa Univerziteta u Bathu. Univerzitet u Bathu prepoznaje važnost razvoja elitnih profesionalaca iz informatike, a ovaj kurs vam nudi priliku da nadogradite svoje znanje i prebacite svoju karijeru, bez obzira da li želite da budete programer softvera ili tehnički analitičar.

Upravljanje preduzetništvom i inovacijama na mreži mr

Kombinujte svoj nagon i ambiciju sa akademskom izvrsnošću i uvidima koje pruža Univerzitet u Bathu za upravljanje preduzetništvom i inovacijama na mreži mr. Isporučuje EKUIS- i ABMA-akreditovani Bath School of Management, ovaj online postdiplomski kurs pruža uzbudljive nove perspektive o tradicionalnim poslovnim disciplinama, postavljanje u pokretu putovanje doživotnog preduzeća. Bez obzira da li proširujete porodični posao, rezbarite novo preduzeće ili tražite pozitivan uticaj unutar vaše korporacije, naša vodeća svetska škola pomoći će vam da vas odvedemo tamo.

Inženjering Poslovni menadžment na mreži MSc

Razviti dubinsko razumevanje inženjerskih i tehnoloških koncepata liderstva dok stiču veštine i razumevanje poslovanja, operacija i strategije za njihovo primenu u inženjerskom kontekstu. Studije će uključivati poslovnu analizu, razvoj proizvoda i upravljanje lancem snabdevanja. Kurs kombinuje akademsku izvrsnost i industrijske mreže sa Fakulteta inženjerskog& dizajna i EKUIS- i ABMA-akreditovani School of Management.

Online učenje koje je aktivno i angažovano

Naše fleksibilno virtuelno okruženje za učenje nudi vam mogućnost da studirate honorarno na mreži dok nastavljate da ostvarujete svoje ciljeve u karijeri. Naše virtuelno okruženje za učenje je logično i lako za navigaciju, nudeći pristup svim relevantnim materijalima za kurseve. Kao i da mnoštvo resursa na dohvat ruke, moći ćete da pregledate opsežnu onlajn biblioteku Univerziteta od prvog dana studija. Takođe ćete biti deo globalne zajednice stručnih akademika i kolega studenata. Ovo će vam pomoći da steknete međunarodnu perspektivu o odabranom polju studija, proširući svoje izglede za karijeru.

Idite dalje sa Univerzitetom u Bathu

Lokacije

Lokacije
  • Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Pitanja