Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Uvod

Основан 1995. године, Universidad Europea има укупно 17 000 студената међу своја 4 кампуса у Шпанији. 30% су интернационални студенти, а натпросечан број међународних студената у нашем студентском телу, искусићете мултикултуралну атмосферу. Имамо више од 300 споразума и можете учествовати у међународној размени на престижним универзитетима широм света. Сазнајте више овде .

89% наших студената је запослено у року од једне године студија.

Мисија

Да својим студентима пружимо свеобухватно образовање, едукујемо лидере и професионалце који су спремни да одговоре на потребе глобалног свијета, да допринесу вриједности у својим занимањима и друштвеном напретку кроз предузетнички дух и друштвену посвећеност. Да генеришемо и пренесемо знање кроз примењена истраживања, такође доприносе напредовању и позиционирању на врхунцу техничког и интелектуалног развоја.

Визија

У Universidad Europea , академску изврсност сматрамо једним од наших стратешких стубова. Дакле, наш образовни модел је прихватио принципе Европског простора високог образовања базираног на холистичком учењу појединца. У овом моделу, професор је ментор, као и савјетник који подржава ученика током свог универзитетског живота. Студент, с друге стране, мапира сопствено образовно путовање, развија знања, компетенције, вештине и вредности које захтева друштво у овом тренутку.

Вредности

 • Сарадња: Ми носимо печат сагласности који се издваја за наш предузетнички дух: ми смо одлучни и храбри, стављајући ученика на првом мјесту. Сарађујемо и радимо заједно како бисмо имплементирали најбоље праксе у нашој институцији.
 • Међународни: Као чланови Лауреате мреже имамо глобалну стручност и обим, задржавајући снажне локалне корене. Нудимо међународне ресурсе за подршку и јачање локалног образовања. Велицина и утицај Мреже Лауреата нам омогуцавају да својим професионалцима и студентима понудимо изврсне прилике. Ми смо инклузивна, мултикултурална организација која вреднује различитост и поштује све културне перспективе и карактеристике.
 • Аналитички: Имплементирамо ригорозан процес самооцењивања како бисмо стално повећавали наше информације и знање како бисмо побољшали наше перформансе. Овај рефлексивни приступ, заснован на анализи података, издваја нас од других институција.
 • Поуздано: Ако желимо да будемо "овде за добро", морамо да стекнемо поверење наших студената и њихових породица, послодаваца и заједница у којима послујемо. Сви нивои наше организације подлежу највишим захтевима; радимо са интегритетом и преузмемо пуну одговорност за наше акције.
 • Храбар: Ми смо предузетници; ми тежимо да будемо храбри и спремни смо да предузмемо обрачунате ризике, а истовремено бацајући наше одлуке на рационално, рефлексивно планирање. Брзо смо искористили прилике и направили позитивне промјене како бисмо обогатили искуство наших студената. Тражимо нове начине за побољшање учења без граница и трансформишемо традиционални образовни модел. Имамо иновативан менталитет и пружамо члановима универзитетске заједнице шансу да оспоре статус куо. Примјењујемо креативне приступе образовању и бизнису. Никада не престајемо да истражујемо нове приступе, нове технологије, нове пословне моделе и нове теорије. Ми смо лидери, не следбеници.
 • Одговорни: Претпоставка одговорности за резултате наших студената је камен темељац наше револуције у области образовања. Фокусирали смо се на студенте и послодавце да своје програме прилагодимо својим потребама. Трудимо се да одржимо високе стопе задржавања, дипломирања и запошљивости тако да наши ученици приступају тржишту рада генеришу позитиван друштвени утицај.

Lokacije

 • Madrid

  Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

 • Valencian Community

  Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

  • Alcobendas

   Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

   • Valencia

    Valencia, Шпанија

   • Villaviciosa de Odón

    Villaviciosa de Odón, Шпанија

    Programi

    Pitanja