Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Uvod

УНЦ-Цхапел Хилл онлајн програми и курсеви доносе предности јавног образовања у Каролини ангажованим грађанима, професионалцима и лидерима широм света. Наш циљ је да свима омогућимо једнак приступ академском и каријерном успеху — без обзира на вашу локацију, расу, искуство, поглед на свет, способности или идентитет.

У понуди кроз неколико професионалних школа, центара и института, онлајн програми и наставни планови УНЦ-Цхапел Хилл-а помажу вам да своја академска и професионална интересовања претворите у обогаћивање искустава у било којој фази ваше каријере.

Зашто одабрати УНЦ-Цхапел Хилл Онлине?

УНЦ-Цхапел Хилл је глобални лидер познат по свом иновативном подучавању и револуционарним истраживањима. Као најстарији јавни универзитет у Сједињеним Државама, Каролина је одиграла кључну улогу у изградњи јаче, разноврсније економије за људе Северне Каролине и шире.

Искуства учења на мрежи УНЦ-а су дизајнирана тако да, без обзира где живите, можете очекивати неуспоредиве образовне могућности и културу интердисциплинарне сарадње која уједињује заједницу Тар Хеел.

Lokacije

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, Сједињене Америчке Државе

    Pitanja