Keystone logo
The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

Uvod

Londonski institut za bankarske& finansije (LIBF) je poštovano ime u britanskom obrazovanju više od 140 godina. Pružamo dodiplomske i postdiplomske kurseve za britanske i međunarodne studente na honorarnim i punim radnim vremenom. Kao manji, specijalistički univerzitetski fakultet sa stručnim fakultetom, savršeno smo postavljeni da vam pomognemo na vašem putovanju u karijeri - pomogli smo hiljadama studenata širom sveta da urade upravo to.

Naši kursevi pružaju veštine koje su vam potrebne za karijeru u poslu, menadžmentu, nauci o podacima i finansijama sa snažnim naglaskom na praktičnim veštinama preuzetim iz stvarnih situacija.

Šta je učenje na daljinu?

Učenje na daljinu omogućava međunarodnim i britanskim studentima da studiraju za LIBF diplomu fleksibilno i online. Studiranje sopstvenim tempom omogućava studentima da kombinuju studije sa redovnim poslom ili drugim obavezama.

Zašto studirati na LIBF?

Imamo reputaciju odlične nastave koja zadovoljava praktične potrebe finansijskog sektora i onih koji rade u njemu. Kada studirate sa nama, naučićete od akademika koji su uživali u uspešnoj karijeri u bankarstvu i finansijama - liderima u industriji koji će podeliti svoja iskustva sa vama kako bi obogatili vaše učenje. A kada se pridružite LIBF-u, pridružite se globalnoj zajednici profesionalaca i alumnija. Ova mreža vam može pomoći u bilo kojoj fazi vaše karijere.

LIBF je registrovani pružalac visokog obrazovanja u Kancelariji za studente. Za naše kurseve učenja na daljinu radimo sa partnerom koji sa sobom donosi 20 godina iskustva i stručnosti učenja na mreži - Međunarodni univerzitet primenjenih nauka (IU).

Kakva je istorija LIBF-a?

Još 1879. godine nije bilo kvalifikacija za bankarske radnike i vrlo malo prilika za napredak. Ujedinjena potrebom za profesionalnim priznanjem za svoje veštine i iskustvo, mala grupa bankarskih profesionalaca osnovala je prvi Institut bankara u Engleskoj i Velsu koji je kasnije postao LIBF.

Danas LIBF pruža studentima širom sveta sve što im je potrebno da bi fleksibilno učili na mreži, bilo gde, i jedino je profesionalno telo na svetu sa ovlašćenjima za dodjelu predavanih diploma. Imamo globalnu zajednicu studenata i alumnija koja obuhvata preko 120 zemalja.

LIBF kursevi učenja na daljinu

Nudimo pet kurseva učenja na daljinu - tri na osnovnom nivou, jedan magistar i MBA. Naknade su podeljene preko izabranog trajanja studija i iste su ukupno bez obzira da li studirate sa punim radnim vremenom ili skraćenim radnim vremenom.

Preddiplomski kursevi

  • BSC Međunarodni menadžment sa finansijama (ukupni trošak £20,850 ili £6.935 godišnje puno radno vreme)
  • BSc Poslovna administracija sa finansijama (ukupni troškovi £20,850 ili £6,935 godišnje puno radno vreme)
  • BSc Podaci Nauka sa finansijama (ukupni trošak £20,850 ili £6.935 godišnje puno radno vreme)

Postdiplomski kursevi

  • MSc menadžment sa bankarskim& finansijama (ukupni trošak 9,750£)
  • MBA sa finansijama (ukupni trošak 10.250£)

Trajanje kurseva

Studenti mogu pohađati naše kurseve učenja na daljinu u punom ili skraćenom radnom vremenu.

Dok je period studija za dodiplomsku diplomu tri godine, postoje dve fleksibilne opcije sa skraćenim radnim vremenom koje traju ili četiri ili šest godina. Slično tome, redovni period studija za naše magistarske i MBA postdiplomske diplome je 18 meseci, ali možete ih uzeti honorarno tokom četiri godine.

Izgledi za karijeru

Naši kursevi opremiti naše studente sa širokim skillset im je potrebno za karijeru u poslovanju i finansijama. Mnogi naši studenti nastavljaju da diplomiraju pripravničke šeme ili se pridruže jednoj od računovodstvenih i konsultantskih firmi „Big Four“ (PvC, KPMG, EY i Deloitte). Zreli studenti pronalaze svoje nove veštine i kvalifikacije otvaraju nove mogućnosti za karijeru ili im dozvoljavaju da svoje poslovne poduhvate na viši nivo.

Usluge za studente i diplomce

U LIBF-u verujemo u pružanje stalna podrška našim studentima. Čak i pre nego što nam se pridružite, naše pomoćno osoblje će vam biti na raspolaganju da vam pomogne u prijavi, upisu i drugim administrativnim procesima. Ako vam je potreban savet o upravljanju studijama i pripremi za ispite, u bilo kom trenutku možete razgovarati sa svojim ličnim savetnikom za učenje. A naš tim za karijeru i zapošljivost nastaviće da savetuje studente do tri godine nakon što diplomiraju.

Lokacije

Lokacije
  • Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

Pitanja