Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Uvod

The Global Centre for Advanced Studies (ГЦАС Цоллеге) је колеџ који нуди висококвалитетне дипломе без дугова, акредитоване у ЕУ на основним и постдипломским нивоима из филозофије, психоанализе, теологије и друштвених наука. Са награђиваним и водећим научницима на свом факултету, у власништву чланова факултета и бивших студената, ГЦАС је јединствена заједница истраживача који стварају економију дељења знања.

ГЦАС филозофија

ГЦАС нуди нови модел будућим истраживачима и студентима да буду слободни да уче и истражују знање без дуга.

Академска слобода је угрожена студентским дугом. Тако смо створили простор да негујемо и подстичемо критичко размишљање и размишљање без економских притисака. У сувласништву смо дипломаца и факултета, тако да је слобода мишљења инхерентно колаборативна и глобална.

Истраживање у ГЦАС-у

Мисија ГЦАС-а је висококвалитетно образовање без дугова које пружа ресурсе за креативне и нове облике истраживања који нису могући у традиционалном универзитетском окружењу. Верујемо да је образовање инхерентно интерсубјективно искуство које захтева отворено дељење идеја и предлагање, и успостављање нових и смелих линија размишљања и деловања на ригорозне научне начине. Дакле, оно што је од суштинског значаја за нашу академску заједницу је поштовање колега истраживача са различитим и понекад изазовним линијама размишљања, перформанси и деловања. Срж онога што радимо је успостављање и одржавање отвореног, инклузивног и изазовног окружења у којем се могу развијати идеје и истраживати, критички, оно што сматрају важним за свет.

ГЦАС пружа алтернативу традиционалној академији пружањем подршке која омогућава истраживачима да раде озбиљна научна и интердисциплинарна истраживања у поређењу са традиционалним моделом високог образовања, који се заснива на студентском дугу, профиту и истраживању које пречесто не успева да се позабави најнеугоднијим питања која се суочавају са опстанком наше планете и даљим, правим људским процватом. ГЦАС верује да истраживач/студент има одговорност за јавно добро кроз ригорозно академско истраживање. Наши мр и др. програми пружају студентима прилику да спроводе озбиљна и одржива научна истраживања у партнерству са нашим факултетом и академском заједницом.

Наша мисија

„Пружити најквалитетније образовање и могућности истраживања у свету, без дугова.

Наша мисија је глобална и трајна. Довољна способност и капацитет да се постане лидер у глобалном образовању захтева храброст и доследан притисак на иновације. Ове иновације потичу од стручности и посвећености свих ГЦАС факултета, особља, истраживача и студената. Наши професори су посвећени наставним праксама фокусираним на теоријске и практичне начине да се максимално повећају способности и дарови ученика за бољи свет. ГЦАС заједница се ослања на наше разнолико студентско тело да настави да пружа могућности за ово добро утемељено образовање без дугова и оснажујуће образовање.

Наше вредности

„Ми изнад свега ценимо слободу. Слобода стварања, истраживања и иновирања нових концепата, идеја и пракси унутар наше заједнице.”

ГЦАС визија остаје доследна. Она обухвата наш стратешки правац, посвећеност изврсности и глобални досег и приступ. Наша визија поставља пут ка повећању синергије са реномираним научницима и најсјајнијим умовима и амбицијама млађе генерације. То такође подразумева да можемо и да ћемо се прилагодити променљивим плимама технологије, користећи прилику да прерасте учионицу изван традиционалног колеџа од цигле и малтера, у виртуелно, живо и интерактивно окружење.

Наша визија

„Да постанете водећи светски колеџ, који свим квалификованим студентима широм света пружа најквалитетније образовање без дугова.

ГЦАС визија остаје доследна. Она обухвата наш стратешки правац, посвећеност изврсности, правди, истини и глобалном домету. Наша визија поставља пут ка повећању синергије са реномираним научницима и најбистријим умовима млађе генерације. То такође подразумева да можемо и да ћемо се прилагодити променљивим плимама технологије, користећи прилику да прерасте учионицу изван традиционалног колеџа од цигле и малтера, у виртуелно, живо и интерактивно окружење.

Lokacije

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

Pitanja