Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Uvod

Zašto učiti veštine na zahtevTecnológico de Monterrey?

Naši programi pripremaju studente sa veštinama koje su im potrebne za napredovanje ili započinjanje karijere u kodiranju, analitici podataka ili kibernetičkoj sigurnosti. Kombinujemo virtuelno iskustvo u učionici sa dinamičnim nastavnim planovima koje podučavaju iskusni instruktori. Uz opsežnu podršku učenika i širok spektar resursa, pružamo obrazovanje koje će vam pomoći da pronađete put do uspeha.

  • Naši časovi podučavaju najnovije tržišne veštine* za oblasti kodiranja, analitike podataka i kibernetičke sigurnosti.
  • Oba naša programa nude pogodne rasporede sa skraćenim radnim vremenom za studente koji žele da ostanu na svom trenutnom poslu dok noću uče vredne nove veštine, što je odlično za odrasle učenike.
  • Izgradite širok portfelj projekata ili veb aplikacija kako biste pokazali svoje znanje.
  • Pristupite uslugama karijere Boot Camps da biste podržali vaš prelazak u veb razvoj ili analitiku podataka.

* Materijal pokriven ovim kursevima podložan je promenama zbog potražnje na tržištu.

Ovi programi se nudeTecnológico de Monterrey u saradnji sa edKs.O EDKsEDKs, deo KSNUMKSU Inc., sarađuje sa uglednim univerzitetima i organizacijama kako bi pružio inovativnu obuku zasnovanu na veštinama zajednici od preko KSNUMKS miliona učenika širom sveta kako bi ih podržali u svakoj fazi svog života i karijere. edKs pruža kampove za pokretanje kroz impresivno iskustvo učenja sa stručnim uslugama i vrednim resursima. Od 2021. godine diplomce je angažovalo 6.700+ kompanija, uključujući više od 62% Fortune 100.

Lokacije

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Pitanja