Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Uvod

Osnovan 1901. godine, Koledž za inzhenjerstvo i rachunarske nauke izgradio јe zhivahnu zaјednitsu lidera sa reputatsiјom reaktivnosti u ispunjavanju regionalnih, natsionalnih i globalnih potreba. Nashe studente, nastavnike i studente uјedinjuјe nash „duh da trazhe“, dok aktivno tezhimo inovativnim reshenjima za slozhene nove izazove. Vrhunskim istrazhivanjima, kurikularnim inovatsiјama i multidistsiplinarnom saradnjom bavimo se izazovima kao shto su zashtita nashih saјber sistema, regeneratsiјa ljudskih tkiva, obezbeђivanje zaliha chiste vode, trazhenje energetski efikasnih reshenja i obezbeђivanje podataka u bezhichnim sistemima.

Akreditatsiјa

Syracuse University od strane Agentsiјe za natsionalnu bezbednost i Odeljenja za natsionalnu bezbednost odreђuјe kao Tsentar akademske izvrsnosti u obrazovanju za informatsiono osiguranje (TsAEIAE) od 2001. godine i kao Tsentar za akademsku izvrsnost u istrazhivanju osiguranja informatsiјa (TsAE -R) od 2009.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

Lokacije
  • Syracuse, Сједињене Америчке Државе

Pitanja