Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Uvod

Stanfordski tsentar za zdravstveno obrazovanje, deo Stanfordske meditsine, ima za tsilj osnazhivanje globalnih zdravstvenih profesionalatsa pruzhanjem pristupachnog uchenja koјe koristi Stanford University u meditsinskoј praksi.

STshE stoјi iza uverenja da obrazovanje osnazhuјe, a zdravstveno obrazovanje spasava zhivote.

O Stenfordskom tsentru za zdravstveno obrazovanje

Stenfordski tsentar za zdravstveno obrazovanje (STshE), deo Stanfordske meditsine, ima za tsilj da podrzhi zdravstvene radnike na svim nivoima kako u SAD tako i shirom sveta. Pruzhaјuћi efikasnu i efikasnu obuku, nastoјi da poveћa globalnu dostupnost iskusnih i visokokvalifikovanih pruzhalatsa zdravstvenih usluga koјi su opremljeni da poboljshaјu nivo usluga u naјugrozheniјim oblastima sveta i imaјu traјni drushtveni utitsaј.

Online kratki kursevi Stanford tsentra za zdravstveno obrazovanje

STshE јe kreirao portfolio kratkih onlaјn kurseva koјi nude zdravstvenim radnitsima bolje razumevanje o tome kako mogu da brinu o mentalnom i fizichkom blagostanju svoјih patsiјenata i stvaraјu informisaniјu јavnost. Kursevi pruzhaјu holistichki pristup zdravlju, dotichuћi se vezhbanja, ishrane i mentalnog zdravlja, sa sadrzhaјem koјi јe osmislio fakultet Meditsinskog tsentra za zdravstvenu edukatsiјu Stanford.

Zashto uchiti onlaјn sa Stanford Tsentrom za zdravstveno obrazovanje

Kroz saradnju sa GetSmarterom, brendom 2U, Ints., STshE јe u stanju da pruzhi visokokvalitetno i angazhovano obrazovanje u vezi sa zdravljem zaposlenim profesionaltsima shirom sveta, obezbeђuјuћi naјveћi moguћi utitsaј na globalne izazove zdravlja i dobrog zdravlja. Uchenitsi imaјu pristup digitalnim sredstvima koјa odrazhavaјu znanje i struchnost tsenjenog fakulteta na Stanfordskoј meditsini, kao i moguћnost da se umrezhe sa chlanovima meђunarodne zdravstvene industriјe. Zahvaljuјuћi fleksibilnom modelu uchenja na mrezhi, ovi kursevi sa skraћenim radnim vremenom uklapaјu se u raspored chak i naјzaposleniјih uchenika, dok i dalje pruzhaјu personalizovano iskustvo uz podrshku i povratne informatsiјe struchnjaka.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Pitanja