Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Uvod

Kroz pozitivno ohrabrenje vlada i industrije (kompanije Fortune 500), isporučujemo obuku u različitim poslovnim stepenima i potpuno smo međunarodna poslovna škola na mreži.

Misija

Obezbedite platformu obrazovnog znanja svetske klase za profesionalce Project Controls.

Vizija

Budite provajder obuke za kontrolu projekata i razvijajte buduće lidere sa snažnim osećajem odgovornosti, integriteta i strasti.

Vrednosti

Vozite profesionalno ponašanje koje neguje poverenje,& integritet poštenja. Pokazuje odgovornost, pravičnost, poštovanje, poverenje i odgovornost.

Cilj

Da podučava i trenira generaciju današnjice. Obezbedite im veštine, stav i znanje za uspeh. Suočite se sa sutrašnjim industrijskim izazovima i usađujte pozitivnu viziju za ublažavanje problema stalnim načinom razmišljanja kako biste postali sigurni lideri u svojoj oblasti.

Prednosti studentima

Globalno prisustvo

Globalno iskustvo obuke naše škole pruža vam prednost da se sa poverenjem prijavite za bilo koju međunarodnu ponudu posla.

PCIBs pruža korporativni okvir za upravljanje projektima obuku organizacijama širom svijeta.

Visoko kvalifikovani treneri

Nastavnici principa imaju magistriranje/doktorat i veliko iskustvo upravljanja projektima u različitim industrijama kao što su zdravlje, naftni& gas, petrohemija, hemijska, procesna, rudarska (iznad i pod zemljom), IT, građevinarstvo itd.

Efikasan i praktičan

Naši kursevi pružaju priliku da unapredite svoju karijeru profesionalno relevantnim online ponudama koje vas opremaju veštinama i znanjem koje se mogu odmah primeniti na poslu.

Naši stručnjaci za program

Imamo ogromnu količinu stručnjaka za upravljanje projektima i kontrolu projekata koji čine deo naše grupe. Predavač sa najviše iskustva aktivno radi u projektnoj industriji više od 45 godina. Svi predavači PCIB-a imaju diplomu iz trgovine, matematike, inženjerstva ili menadžmenta. Većina predavača ima magistriranje/doktorat.

Kako možete imati koristi

Fokus obuke za online kontrolu projekata je na velikom doprinosu „zelenom“ upravljanju i međunarodnom nagonu ka ovim veoma važnim pitanjima zaštite životne sredine. Ovo ima podršku vlade, jer će procesi povećati održivost bilo kog projekta i učiniti ih efikasnijim.

Razvoj zajednice

Razvoj zajednica je u veliku korist vlade, jer PCIB-ovi žele da u velikoj meri povećaju osnaživanje zajednice.

Zašto studirati na Međunarodnoj poslovnoj školi Project Controls (PCIB)

Ono što nas čini drugačijim

Globalno iskustvo

Obuka zasnovana na kompetencijama oslanja se na izdavanje sertifikata o kompetencijama i dobijanje odgovarajućeg priznanja za stečene veštine kako bi se studentima pomoglo u njihovim individualnim razvojnim planovima (IRL), plus studenti dobijaju stručnu kritiku od predavača o zadacima i izveštajima.

Globalno prisustvo

Projekat kontroliše Međunarodna poslovna škola/Projektno konsalting& Integrated Business Services cc (PCIB) /Univerzitet Ernest Lehman (ELU) snabdeva međunarodnu obuku i ima globalno prisustvo koje se proteže širom sveta.

Trenutno smo u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Africi, plus dodajući Evropu i Australiju našem globalnom prisustvu.

Lokacije

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Pitanja