Keystone logo
Open University БА (почасти) друштвених наука (веронаука)
Open University

БА (почасти) друштвених наука (веронаука)

Online United Kingdom

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21.816 *

Učenje na daljinu

* трошак по години са пуним радним временом; £3,168 - цена по години са скраћеним радним временом

Uvod

Ово је један од неколико специјалистичких праваца који су доступни у нашем степену БА (почасти) друштвених наука (Р23). Половина ваших студија биће у области интердисциплинарних друштвених наука и социологије дајући вам чврсту основу у знању и идејама које су централне за друштвене науке. За другу половину, истражићете различите феномене посредоване религијом, од конзумеризма и животне средине, атеизма и хинду национализма, до урбаног окружења и савременог ходочашћа. По завршетку овог степена, моћи ћете да примените знања и идеје из верских студија и ширих друштвених наука на широк спектар практичних и стварних питања. Такође ћете стећи многе преносиве вештине – отварајући могућности за запошљавање у приватним, јавним и добровољним организацијама.

Кључне карактеристике курса

 • Специјализујте се за веронауку у оквиру широког степена интердисциплинарних друштвених наука.
 • Научите како да примените врхунске идеје из области религијских студија на широк спектар ситуација у стварном свету.
 • Развити вештине самосталног рада и применити их у проширеном есеју заснованом на истраживачком пројекту заснованом на литератури.
 • Стекните диплому директно релевантну за каријере где је критичка анализа на првом месту или која укључује разумевање функционисања друштва, као што су државна служба, локална управа, истраживачки и политички рад.

Приступачност

Све наше квалификације чинимо што је могуће доступнијим и имамо свеобухватан спектар услуга за подршку свим нашим студентима. БА (почасти) друштвених наука користи различите материјале за учење и има следеће елементе:

 • проучавање мешавине штампаног и онлајн материјала – ресурси за учење на мрежи могу укључивати веб странице, аудио/видео медијске клипове и интерактивне активности као што су онлајн квизови
 • туторијали лицем у лице/дневне школе/радионице и/или онлајн туторијали
 • рад у групи са другим ученицима
 • проналажење спољног/трећег материјала на мрежи
 • континуирано и на крају модула оцјењивање у облику есеја, питања са кратким одговорима, ау неким случајевима и испит
 • коришћење повратних информација: континуирано оцењивање подразумева примање детаљних повратних информација о свом раду од свог наставника и коришћење ових повратних информација да побољшате свој учинак
 • ангажовање у учењу и оцењивању у оквиру унапред одређеног распореда или распореда – управљање временом ће бити потребно током студија, а Универзитет ће вам помоћи да развијете ове вештине током свог дипломирања.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja