Keystone logo
Open University БА (почасти) друштвених наука (психологија)
Open University

БА (почасти) друштвених наука (психологија)

Online United Kingdom

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21.816 *

Učenje na daljinu

* трошак по години са пуним радним временом; £3,168 - цена по години са скраћеним радним временом

Uvod

Ово је један од неколико специјалистичких праваца који су доступни у нашем степену БА (почасти) друштвених наука (Р23). Половина ваших студија биће у интердисциплинарним друштвеним наукама и социологији дајући вам чврсту основу у знању и идејама које су централне за друштвене науке. За другу половину, прво ћете истражити психологију кроз низ питања из стварног света, укључујући љубав, сексуалност и вештачку интелигенцију, пре него што се одлучите за проучавање социјалне психологије или саветовања и форензичке психологије. По завршетку овог степена, моћи ћете да примените психолошке и друштвене теорије на широк спектар практичних и стварних питања, користећи анализу података и аналитичке технике да бисте разумели различите теме које утичу на појединце и друштво. Такође ћете стећи широк спектар преносивих вештина – отварајући могућности за запошљавање у приватним, јавним и добровољним организацијама.

Кључне карактеристике курса

  • Специјализовати психологију у оквиру широког интердисциплинарног степена друштвених наука.
  • Истражите најновије, актуелне проблеме из стварног света да бисте стекли разумевање понашања појединаца и друштвених група.
  • Унапредите своју запошљивост вредним вештинама, укључујући анализу и процену доказа и преношење стручних идеја и информација различитој публици.

Имајте на уму: завршетак овог степена вас неће учинити квалификованим за диплому Основе за овлашћено чланство (ГБЦ) коју додељује Британско психолошко друштво.

Приступачност

Све наше квалификације чинимо што је могуће доступнијим и имамо свеобухватан спектар услуга за подршку свим нашим студентима. БА (почасти) друштвених наука користи различите материјале за учење и има следеће елементе:

  • проучавање мешавине штампаног и онлајн материјала – ресурси за учење на мрежи могу укључивати веб странице, аудио/видео медијске клипове и интерактивне активности као што су онлајн квизови
  • туторијали лицем у лице/дневне школе/радионице и/или онлајн туторијали
  • рад у групи са другим ученицима
  • проналажење спољног/трећег материјала на мрежи
  • континуирано и на крају модула оцјењивање у облику есеја, питања са кратким одговорима, ау неким случајевима и испит
  • коришћење повратних информација: континуирано оцењивање подразумева примање детаљних повратних информација о свом раду од свог наставника и коришћење ових повратних информација да побољшате свој учинак
  • ангажовање у учењу и оцењивању у оквиру унапред одређеног распореда или распореда – управљање временом ће бити потребно током студија, а Универзитет ће вам помоћи да развијете ове вештине током свог дипломирања.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja