Keystone logo
Open University БА (почасти) друштвених наука (политика)
Open University

БА (почасти) друштвених наука (политика)

Online United Kingdom

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21.816 *

Učenje na daljinu

* трошак по години са пуним радним временом; £3,168 - цена по години са скраћеним радним временом

Uvod

Ово је један од неколико специјалистичких праваца који су доступни у нашем степену БА (почасти) друштвених наука (Р23). Половина ваших студија биће у интердисциплинарним друштвеним наукама и социологији, дајући вам чврсту основу у знању и идејама које су централне за друштвене науке. За другу половину, истражићете основе политичке теорије, испитујући дебате и сукобе својствене модерној демократији. Имаћете прилику да се фокусирате или на међународну политику или на савремене политичке идеје. По завршетку дипломе, моћи ћете да примените политичке и друштвене теорије и аналитичке технике на различите теме које утичу на појединце и друштво, и стећи ћете широк спектар преносивих вештина – отварајући могућности за запошљавање у приватном сектору , организације јавног и добровољног сектора.

Кључне карактеристике курса

 • Специјализујте се за политику у оквиру широког интердисциплинарног степена друштвених наука.
 • Фокусирајте се или на међународну политику или на савремене политичке идеје.
 • Побољшајте своју запошљивост вредним вештинама, укључујући анализу и процену доказа и преношење стручних идеја и информација различитој публици.
 • Стекните диплому применљиву на широк спектар професија, укључујући међународне агенције и владина тела, предузећа и невладине организације.

Приступачност

Све наше квалификације чинимо што је могуће доступнијим и имамо свеобухватан спектар услуга за подршку свим нашим студентима. БА (почасти) друштвених наука користи различите материјале за учење и има следеће елементе:

 • проучавање мешавине штампаног и онлајн материјала – ресурси за учење на мрежи могу укључивати веб странице, аудио/видео медијске клипове и интерактивне активности као што су онлајн квизови
 • туторијали лицем у лице/дневне школе/радионице и/или онлајн туторијали
 • рад у групи са другим ученицима
 • проналажење спољног/трећег материјала на мрежи
 • континуирано и на крају модула оцјењивање у облику есеја, питања са кратким одговорима, ау неким случајевима и испит
 • коришћење повратних информација: континуирано оцењивање подразумева примање детаљних повратних информација о свом раду од свог наставника и коришћење ових повратних информација да побољшате свој учинак
 • ангажовање у учењу и оцењивању у оквиру унапред одређеног распореда или распореда – управљање временом ће бити потребно током студија, а Универзитет ће вам помоћи да развијете ове вештине током свог дипломирања.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja