Keystone logo
Open University БА (почасти) друштвених наука (криминологија)
Open University

БА (почасти) друштвених наука (криминологија)

Online United Kingdom

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21.816 *

Učenje na daljinu

* трошак по години са пуним радним временом; £3,168 - цена по години са скраћеним радним временом

Uvod

Ово је један од неколико специјалистичких праваца који су доступни у нашем степену БА (почасти) друштвених наука (Р23). Половина ваших студија биће у интердисциплинарним друштвеним наукама и социологији, дајући вам чврсту основу у знању и идејама које су кључне за друштвене науке. За другу половину, научићете како нам криминологија помаже да схватимо низ питања везаних за криминал, друштвени сукоб, кривично правосуђе и криминализацију. По завршетку дипломе, моћи ћете да примените криминолошке и друштвене теорије, анализирате различите доказе укључујући статистичке податке, представите аргументе, пишете јасно и водите сопствено истраживање – отварајући могућности за запошљавање у приватним, јавним и добровољним организацијама .

Кључне карактеристике курса

 • Специјализујте се за криминологију у оквиру широког степена интердисциплинарних друштвених наука.
 • Истражите проблеме из стварног света фокусирајући се на најсавременија, актуелна и често контроверзна криминолошка и друштвена питања.
 • Стекните диплому која је директно релевантна за каријеру у оквиру система кривичног правосуђа и других организација које се баве криминалом и социјалном правдом.
 • Побољшајте своју запошљивост вредним вештинама, укључујући анализу и процену доказа, преношење стручних идеја и информација различитој публици.

Приступачност

Све наше квалификације чинимо што је могуће доступнијим и имамо свеобухватан спектар услуга за подршку свим нашим студентима. БА (почасти) друштвених наука користи различите материјале за учење и има следеће елементе:

 • проучавање мешавине штампаног и онлајн материјала – ресурси за учење на мрежи могу укључивати веб странице, аудио/видео медијске клипове и интерактивне активности као што су онлајн квизови
 • туторијали лицем у лице/дневне школе/радионице и/или онлајн туторијали
 • рад у групи са другим ученицима
 • проналажење спољног/трећег материјала на мрежи
 • континуирано и на крају модула оцјењивање у облику есеја, питања са кратким одговорима, ау неким случајевима и испит
 • коришћење повратних информација: континуирано оцењивање подразумева примање детаљних повратних информација о свом раду од свог наставника и коришћење ових повратних информација да побољшате свој учинак
 • ангажовање у учењу и оцењивању у оквиру унапред одређеног распореда или распореда – управљање временом ће бити потребно током студија, а Универзитет ће вам помоћи да развијете ове вештине током свог дипломирања.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja